Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Palo Habera / foto: Korzo

Palo Habera: Život v Americe je drsný!

V Americe je blaze... Nebo ne?

Zpěvák a porotce Talentmanie Palo Habera přiznal, že jeho život v New Yorku není žádná idylka. Mnohdy mívá smíšené pocity a raději vzpomíná na Evropu. Občas ho dokonce svrbí nohy a nejraději by ihned odcestoval do Bratislavy.

How are you, Palo?
Život v New Yorku je prý plný překvapení. Nejvíc ho zklamalo, že tázací věta How are you? - Jak se máš? - vlastně neznamená otázku, ale jedná se pouze o klasický pozdrav.

"Jsou to jen zdvořilostní fráze s přehnaným úsměvem. Najít si v New Yorku opravdového přítele je téměř nemožné," svěřil se Habera médiím.

Pavol žije společně s partnerkou, topmodelkou Danielou Peštovou a dětmi Yanickem, Ellou a Paulem střídavě v Evropě a za oceánem.

V současné době je pro něj Amerika téměř zapovězená, neboť v Čechách a na Slovensku soudcuje televizí soutěž talentů Talentmania.

Kritizuje i doma
Rodák ze slovenského Brezna má rád ženy jemné, drsňačky mu údajně nahánějí strach. Ke své ženě se snaží být tolerantní, ale spoustu věcí jí mnohdy okomentuje. Svou věčnou nespokojenost zpěvák v současné době předvádí i českému a slovenskému národu, když každý týden na televizních obrazovkách rýpe do všech soutěžících talentové show.

"Začátek vztahu je vždycky pěkný, později je důležité, aby si muž a žena k sobě našli ještě nějaký jiný přístup než lásku," míní Habera.

Vztahy jsou dle jeho názoru hlavně o zvyku. Různé zvyky i zlozvyky lze prý partnerovi tolerovat a dá se na ně zvyknout, jen když vám ten druhý za to stojí.

V obležení žen
Habera díky kariéře muzikanta poznal stovky žen. Přiznává, že s kapelou Team se proslavili právě díky oblibě u dívek. Je přesvědčený, že děvčata se projevují více než kluci a mají větší výdrž. "Kdybychom fanynky neměli, nemůžeme s Teamem dělat to, co děláme," říká na rovinu.

Občas mu tábořily dívky i pod oknem. Ta s největší výdrží u jeho příbytku vartovala dokonce měsíc. Habera se ale nehroutil. Prý to jen znamenalo, že dívka ho má ráda. Uznal, že je to jenom mladý člověk ve vývoji, časem si jistě najde svou lásku a už mu pod oknem stát nebude. "Možná budu smutný, až pod oknem už nikoho nikdy nenajdu," dodává zpěvák.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 12