Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Absolutně šílený ruský kulturista!

Jmenuje se Saša a patří mezi nejznámější kulturisty v Rusku. A teď, když se oženil, i ve světě.

Tak trochu divný svalovec
Na Sašovi Špakovi je toho zajímavého hodně. A to už na první pohled. Tento osvalený chlapík se pyšní vypracovanou muskulaturou, extravagantním tetováním a implantáty zubů, které připomínají chrup šelmy.

Není proto divu, že tento netradiční mladík jednoho dne zaujal i mladou brunetku, kterou si pak vzal za manželku.

magazin.cz

Místo obleku tanga
A právě svou svatbu pojal Saša velmi neformálně. Místo klasického obleku si na sebe vzal tanga. Jinak byl nahý, zkrátka takový, jak ho Pán Bůh stvořil.

Tedy ne tak docela. Svalnatý kulturista ukázal vyděšeným svatebčanům nejen své vypracované tělo, ale i nápadné tetování či bradavky upravené tak, že připomínají kočičí oči.

magazin.cz

Když Saša „pouští hrůzu“
Zatímco Saša byl coby ženich, mírně řečeno, extravagantní, jeho polovička se vdávala v bílém. Přihlížejícím svatebčanům se při pohledu na novomanželé ihned vybavila pohádka „Kráska a netvor“. A vlastně není se čemu divit - osvalený Saša si totiž na svém děsivém vzhledu zakládá a s oblibou používá i černé linky, které vzhledem k jeho image působí strašidelně.

Pár pozorovatelům obřadu však paradoxně připadal trapný a někteří dokonce neváhaly fotky ze svatby vystavit i s posměšným komentářem na různé světové weby.

magazin.cz

Za svaly do lochu
Ale jak se zdá, Saša není žádný netvor, ale jen pěstitel svalové hmoty. Nedávno byla kolem něj rozpoutaná aféra, kdy ho nařkli coby dealera ilegálních anabolik, které údajně prodával v ruských fitcentrech.

Zoufalý kulturista zatím „bručí“ ve vazbě. Jeho krásná mladá žena na něj čeká doma. Jediné,co novomanželům zbylo, jsou fotky ze svatby. Snad se Saša dostane domů dříve, než vyblednou!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 56