Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock.com

Zakázané! Když jsou sourozenci i milenci

Podle zákona se dopouští trestného činu. Oni to ale tak necítí. Dva sourozenecké páry se totiž rozhodli o svou lásku bojovat.

Sourozenci, ale jen napůl


Když se Shawn a Rachel poznali, měli pocit, že toho mají hodně společného. Perfektně si rozuměli, měli podobné názory na svět, dokonce i totožný hudební vkus. Ale to, co je v prvé řadě k sobě poutalo, objevili až později.

„Seznámili jsme se, když nám oběma bylo 27 let,“ vypráví Shawn, „a když jsme se pak začali seznamovat s rodinou toho druhého, vyšla najevo šílená věc - že máme stejného otce!“

Ano - Shawnova i Rachelina matka byly kdysi zamilované do stejného muže, který je dokonce ve stejnou dobu přivedl do jiného stavu. Shawn a Rachel se narodili ve stejný rok, s rozdílem 28 dní!

Děti, ty nechceme
„Jasně, jsme příbuzní a nebudeme to skrývat. Jinak ale žijeme jako ostatní dvojice - chodíme na večeře, díváme se na televizi,“ říká Rachel.

Po čtyřech letech společného soužití se Shawn rozhodl svou přítelkyni a zároveň nevlastní sestru požádat o ruku. Jeho přání - oženit se se svou láskou - však ze zákona není možné. Sexuální vztah mezi bratrem a sestrou (ač nevlastními) je považován za trestní čin incestu!

„Bohužel na celém světě neexistuje země, která by připouštěla manželství mezi sourozenci. Naštěstí Rachel nechce mít děti. Ovšem kdyby změnila názor, bránit se vlastním potomkům nebudu,“ říká Shawn.

Podle Ráchel by jejich potenciální děti nemusely mít žádné zdravotní problémy: „Znám lidi, kteří jsou na tom jako my. Mají děti a ty jsou úplně normální,“ uzavírá žena.

Kriminálníci platí za lásku


Další dvojicí, která bojuje za svou lásku, je Danielle a její kluk Cameron. „Bylo by skvělý, kdybychom mohli spolu zestárnout,“ říká hnědovlasý čahoun své milé. Ona jen přikývne. Bylo by to skvělý, kdyby ovšem nebyli sourozenci.

„Už jsme si kvůli naší lásce hodně vytrpěli,“ říká Cameron. A je to pravda - milenci byli odsouzeni k 9 měsícům vězení za to, že spolu chodí. Podle britského práva se totiž při každém sexuálním styku dopouštějí trestného činu.

Spolu ano, ale bez sexu
„Byli jsme od sebe odtržení po celou tu dobu. Pak nás konečně pustili. Soud nám dovolil, abychom spolu žili, ale zakázal nám sexuální styk. Jenže potřeba fyzického kontaktu je mezi lidmi, kteří se milují, přeci normální věc. Nechápu, proč bych se kvůli tomu měl cítit špatně,“ rozčiluje se Cameron.

Celý problém této milenecké dvojice je, že se jedná o sourozence. Danielle i Cameron porodila stejná matka, otce má každý jiného.

Zamilovaní až po uši
„Vyrůstali jsme odděleně. Poprvé jsme se viděli, když nás všechny předvolala sociálka. Pak jsem Danielle viděl ještě jednou, ale to byla vdaná za nějakého chlapa. Říkal jsem si, že je moc krásná. Pak jsme se začali jako sourozenci stýkat a já jsem ji jednoho dne políbil,“ svěřuje se Cameron.

Danielle byla z bratrova počinu paf. Nicméně tento projev citu ji natolik zasáhnul, že se rozhodla opustit svého muže, otce své dcerky a odstěhovat se ke svému zamilovanému příbuznému. „Ten polibek byl rozhodující, zamilovala jsem se,“ řekla Danielle.

Ve spárech policie
„Naše matka ale byla z toho všeho v šoku a zavolala na nás policii. Chápu, že to muselo být pro ni hodně těžký,“ uvažuje Cameron.

Přestože dvojice spolu žije jako obyčejný pár, zástupci zákona se na milence dívají skrz prsty. Danielle kvůli svému mravnímu poklesku byla dokonce shledána jako nezpůsobilá postarat se o svou dceru a tak holčičku vychovává její bývalý manžel.

„Už nechci mít další děti. Po porodu jsem trpěla depresemi. Nechci si to zopakovat,“ dodává Danielle, která se nechala sterilizovat.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 18