Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Justin Bieber / foto: musicdivassite.com

Justin Bieber sedmý v žebříčku nejoblíbenějších žen!

Justin Bieber se musí pochlapit, považují ho totiž za ženu.

Kanadský zpěvák Justin Bieber se podle údajů internetového vyhledávače Google objevil v žebříčku padesáti nejpopulárnějších žen na internetu – a to hned na sedmém místě!

Podle internetového magazínu COEDMagazine.com obsadil Bieber sedmou příčku díky tomu, že se objevuje na 34,2 milionech stránek. Zatímco zpěvačka Lady Gaga s hitem Poker Face obsadila první příčku oblíbenosti s působivými 229 miliony stránek, na kterých v internetovém světě její jméno figuruje. S touto zprávou v těchto dnech přišel deník New York Daily News.

Konečně z puberty?
I když má Bieber na Twitteru 6,6 milionu příznivců a je nadmíru oblíbený mezi mladými děvčaty, sklízí kritiku nejen za to, jak vypadá, ale i za svůj vysoko posazený hlas.

Popová hvězdička nicméně svou fistuli zřejmě pomalu ztrácí, jak se ukazuje na Bieberových nedávných vystoupeních. Navíc těžce pracuje na své image, aby působil víc jako chlap.

Na titulní stránce nového čísla magazínu Us Weekly se Justin objeví s novým účesem, který ho dělá mužnějším. Navíc byl nedávno fotografy zachycen, jak se prochází s hvězdičkou Disneyho provenience Selenou Gomezovou.

A které jsou nejoblíbenější ženské hvězdy z internetového vyhledávače?

  1. Lady Gaga (229 mil. stránek)
  2. Kesha (76,1 mil.)
  3. Madonna (76 mil.)
  4. Beyoncé (55,2 mil.)
  5. Rihanna (53,9 mil.)
  6. Britney Spears (46,6 mil.)
  7. Justin Bieber (34,2 mil.)
  8. Miley Cyrus (34,1 mil.)
  9. Paris Hilton (33,2 mil.)
  10. Avril Lavigne (28,9 mil.)

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 32