Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lindsay Lohanová / foto: hollywood-celebrity-pictures.com

Top 10 celebrit, které by nikdo nechtěl. Ani zadarmo!

Amy Winehouse a Lindsay Lohan vedou v žebříčku celebrit, které by si domů nikdo nevzal.

Talentovaná zpěvačka Amy Winehouse získala prvenství v žebříčku celebrit, které by si nikdo nechtěl vést k oltáři. V kategorii mužů „zvítězil“ herec Charlie Sheen, který se momentálně podrobuje léčbě ze závislosti na drogách a alkoholu.

Nechtěné manželky

Amy proslula nejen krásným hlasem, ale i manželstvím s drogově závislým Blakem Fielder-Civilem, množstvím tetování po celém těle, potížemi s drogami a výstředním chováním. Mezi čtenáři listu OK! Wedding Magazine se umístila na prvním místě žebříčku nejméně populárních možných nevěst.

V první desítce „pekelných manželek“ zabodovala i Lindsay Lohan, Britney Spears, Madonna, Gwyneth Paltrow a Lady Gaga. Na žebříčku „nezáviděníhodných manželů“ se za Charliem Sheenem objevilo i jméno Mela Gibsona a Toma Cruise.

Žádané manželky
V opačném žebříčku, tedy v hlasování o tom, z koho by byla báječná manželka, vede Natalie Portman, která je teď poprvé těhotná a zasnoubila se s Benjaminem Millepiedem. A možná trochu překvapivě si srdce britských čtenářek získal princ Harry, který vede pořadí nejlepších potenciálních manželů.

„Výsledky nás velmi překvapily. Nejméně atraktivními slavnými nevěstami a ženichy byli zcela jasně ti, kteří jsou známí tím, jak často chodí na večírky. Mezi desítku nejméně atraktivních se mimo všechna očekávání dostala i Madonna, Lady Gaga nebo Gwyneth Paltrow.

Pozoruhodné je, že teď, když Harry trochu zvážněl a odvedl kus dobré práce v Afghánistánu, porazil jasné favority jako byl třeba Robert Pattinson a dokonce i Harryho bratr princ William,“ řekl k výsledkům průzkumu Paul Stacey, mluvčí listu OK! Wedding.

Kategorie nejméně žádoucích slavných manželů:
1. Charlie Sheen
2. Mel Gibson
3. Tom Cruise
4. Mickey Rourke
5. Pete Doherty
6. Marilyn Manson
7. David Hasselhoff
8. Ricky Gervais
9. Chris Moyles
10. Wayne Rooney

A nejméně lákavé manželky:
1. Amy Winehouse
2. Lindsay Lohan
3. Britney Spears
4. Heather Mills
5. Gwyneth Paltrow
6. Katie Holmes
7. Lady Gaga
8. Madonna
9. Nicole Kidman
10. Sarah Jessica Parker

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 43