Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock.com

Vtipné momenty na ledě

Pro mnohé je krasobruslení jemným sportem. Tyto snímky však dokazují, že to tak není...

Padni, komu padni...
Italský krasobruslařský pár – Barbara Fusar Poli a Maurizio Margaglio – patří mezi světovou špičku. Najdou se ovšem momenty, které i zkušené sportovce mohou překvapit. Jeden takový se stal na Zimních olympijských hrách v Turíně. Unavený Margaglio vzal svou partnerku do náruče, ovšem dlouho ji neudržel. Oba pak podlehli zemské gravitaci a zřítili se na led.

magazin.cz

Kuk, tady jsem!
Krasobruslařky nosí titěrné šatečky, proto je pohled na ně leckdy doslova pastva pro oči. Bonusový zážitek pro své příznivce nechtěně přichystala i ruská krasobruslařka Ekaterina Rubleva, která se na ledě rozmáchla tak velkoryse, až jí vykouklo ňadro.

magazin.cz

Téměř měkký dopad
Jsou ženy, které mají větší zadní část těla, a krasobruslařka Sarah Hughes k nim bezesporu patří. Bohužel v dnešní době, kdy se vyznává štíhlost, jsou „větší zadky“ zneuznávány, což je škoda. V případě neočekávaného pádu mají totiž své výhody. O tom se přesvědčila na vlastní kůži i Sarah Hughes, která dopadla relativně do měkkého.

magazin.cz

Trochu se to vymklo z rukou...
Člověk si má prý naložit jenom tolik, kolik unese. Drobná krasobruslařka Federica Faiella však přecenila své schopnosti, když chtěla uzvednout partnera Massima Scaliho. Muž zpočátku držel fazónu, brzy však propadl o pár centimetrů níž a vypadal, jakoby dělal stojku na hlavě. Celou šarádu nakonec ukončil společný pád.

magazin.cz

magazin.cz


Revize orgánů!

Tato černobílá dvojka si zažila černou minutu, když jí to na ledě trochu podklouzlo. Zatímco žena hrudníkem leštila led, její protějšek kontroloval, zda má vše na svém místě.

magazin.cz

Malá krasobruslařská nehoda
I krasobruslaři mají své nehody. Tato krasobruslařka nedokázala ovládnout své rychlé brusle a probourala ohrazení. Musela to být pořádná šlupka. Není divu, že jí po tom nebylo do skoku.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 7