Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Gaga / foto: Brengola-Diena / WENN.com

Lady Gaga si sex začala užívat až před dvěma lety

Kritici tvrdí, že její kontroverzní videa a styl oblékání jsou příliš vyzývavé, ale zpěvačka Lady Gaga (24) je zřejmě v podstatě dosti tradiční žena.

Sex se jí prý začal líbit až před dvěma lety. Zřejmě za to mohl fakt, že ztráta panenství pro ni byla „absolutně příšerná zkušenost“, částečně i proto, že na to v té době nebyla připravená.

Dodává však, že alespoň na jedno může být hrdá: vždy praktikovala bezpečný sex. A když s nějakým mužem chodila, trvala na tom, aby se dal otestovat na venerické choroby, hlavně AIDS.

„O panenství jsem přišla až v sedmnácti. Ale musím říct, že ani tehdy jsem na to vlastně nebyla připravená… a byla to naprosto příšerná zkušenost. Vůbec se mi to nelíbilo,“ řekla zpěvačka v rozhovoru pro list Grazia.

magazin.cz

Lady Gaga, jejíž rodné jméno je Stefani Germanottová, přiznala, že kvůli prvním zkušenostem se jí sex dlouho nelíbil. Že milování může být příjemné, to jí ukázal až její bývalý a teď znovu i současný přítel Luc Carl (32). Začala s ním chodit v devatenácti, ale po několika letech se rozešli a znovu se dali dohromady až vloni.

„Opravdu se mi sex nelíbil až do doby před dvěma lety. Bylo to v řádném monogamním vztahu, kde jsem mohla partnerovi důvěřovat a také jsem získala trochu víc sebevědomí. Sex je vlastně největším přiznáním zranitelnosti a pro mne je důležité vědět, že jsem v pořádném vztahu. Takže jde o lásku a o nic jiného,“ dodala.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 13