Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Martina Gavriely / foto: Korzo

Gavriely: Skoro skončila kvůli pornu, přitom je nejlepší!

Následujících pět krásek spojuje jediné: všechny se živí moderováním. Jedné to jde lépe, druhé hůře, některé za své výkony dostávají ceny, jiné sklízí kritiku. Která je podle vás nej? My už víme…

Iva Kubelková
30 %
Iva má úžasný dar, a tím je její postava. Po dvou dětech je štíhlá jako proutek a její pověstná plná ňadra jsou stále na svém místě. Moderátorka se také může pochlubit pohledným obličejem, který rámují dlouhé tmavé vlasy. To vše je její nesporná devíza, co jí ale bohužel chybí, je vkus. Stále tak trochu sklouzává do lehce laciného až kolotočářského stylu, což jí jen ubližuje. Důkazem je top se zvířecím vzorem. Ano, zvířecí potisky se stále nosí, ale ve zcela jiné formě. Divoké kočky vás mohou zdobit jen v detailech a navíc musí se zbytkem outfitu souznít. Top, který oblékla Iva, je prostě moc a už vůbec neladí k jejímu výraznému typu.

magazin.cz


Kristina Kloubková
70 %

Kristina je původně tanečnicí a vidět jsme ji mohli hlavně v muzikálech. Chopila se ale příležitosti, která nepřichází každý den, a snaží se uspět jako seriózní moderátorka. Nové roli přizpůsobuje i vzhled. Například své přirozeně kudrnaté vlasy se snaží alespoň někdy zkrotit, buď tím, že je zcela narovná, nebo alespoň mírně zvlní. Všechny tři druhy úprav jí seknou, nejhezčí ale přece jen zůstává přirozenost, která působí příjemně civilně až rozpustile.

magazin.cz


Lucie Borhyová
80 %
Stálice mezi moderátorkami, která si za své výkony vysloužila už mnoho cen, nás z obrazovky hypnotizuje svým širokým úsměvem už léta. Lucie patří k ženám, které, ač jsou krásné, stejně se budou přehnaně líčit. Škoda, řekla bych, že zrovna Lucie nemá tuny řasenky a silné linky zapotřebí. Chválím ale odvahu při volbě doplňků a zvláště modrý lak a nehtech. Ten je mimochodem letošním hitem.

magazin.cz


Markéta Fialová
90 %

Sympatická brunetka ve velkém získává fanoušky a začíná šlapat některým svým kolegyním na paty. Poté, co prodělala vážnou nemoc, chvíli experimentovala s účesem a jeho délkou, ale nakonec se vrátila ke krátkým vlasům, které jsou v jejím podání velice šik. Chválím bezchybný make-up, který barevně naprosto ladí s Markétiným typem.

magazin.cz


Martina Gavriely
99 %

Martina – stejně jako Iva Kubelková – není takzvaná seriózní moderátorka, uvádí zábavný pořad ze světa šoubyznysu. A k tomu patří i lehce uvolněný módní styl, žádné škrobené límečky nebo roláky ke krku. Martina i přesto, že je maminkou už poměrně velkých dětí, rozhodně odmítá stárnout a své outfity volí hodně mladistvé a určitě má i přehled o aktuálních trendech. Já chválím její cit pro kombinace a také to, že neustále dokazuje, že i sportovní styl může být sexy.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 8