Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lindsay Lohan / foto: WENN.com

Lindsay Lohan bude dávat bezdomovcům hodiny herectví

Kalifornští bezdomovci budou mít vzácnou příležitost využít hodin herectví od hollywoodské profesionálky. V rámci soudem nařízených veřejně prospěšných prací je bude učit Lindsay Lohan (24).

magazin.cz
Lindsay byla odsouzena na 480 hodin veřejně prospěšných prací a 120 dní za mřížemi za porušení podmínek podmínečného testu spácháním krádeže.

Nepodmíněný trest byl zatím odložen, veřejně prospěšné práce si bývalá dětská hvězda začne odpracovávat již teď. Část si sice odpracuje v márnici, ale 360 hodin věnuje živým lidem. Bude vypomáhat v Los Angeles Downtown Women’s Center, středisku, které se stará o ženy bez domova.

Mluvčí útulku potvrdila, že zaměstnanci mají „velký zájem o to, aby Lindsay, která si svých 360 hodin začne odpracovávat ještě tento týden, přispěla i svým talentem“. Jak uvádí server FemaleFirst, herečka povede workshop, v němž se přibližně 15 klientek centra bude každý týden na dvě hodiny setkávat a učit se, jak vyjádřit své pocity pomocí hraní.

magazin.cz

Přátelé herečky říkají, že jí taková práce bude nejspíš dobře vyhovovat, protože tímto způsobem může společnosti přispět něčím, co umí. Během 120 hodin služby v márnici okresu Los Angeles bude sice také pomáhat společnosti, ale nedá se říct, že by z toho její klienti měli nějaký přímý prospěch.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 4