Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lucie Vondráčková / foto: Korzo

Čím Vondráčková dostala svého hokejistu?

To, že spolu zpěvačka Lucie Vondráčková a hokejista Tomáš Plekanec tvoří už rok pár, se již všeobecně ví. Jak k tomu došlo, je ale záhadou.

Jak známo, movitým sportovcům leží překrásné dívky doslova u nohou a tak si mohou vybírat a že je z čeho. Lucka si srdce pohledného sportovce zřejmě získala tím, že je normální a na nic si nehraje.

magazin.cz

Lucie Vondráčková – 60 %
Lucie po letech střídání různých délek vlasů opět zakotvila u delšího účesu. Zřejmě také proto, že jí to v něm bude více slušet u oltáře. Vrátila se také k přirozené barvě vlasů. Chvíli si hrála s odbarvovačem a zkoušela různé melíry, nakonec zůstala u své původní barvy vlasů. Zlí jazykové ale tvrdí, že má již patrné šediny. Těžko říct, zda je to důsledkem špatné vlasové péče anebo opravdu stárne, tak či onak ji šedin zbaví správně zvolená barva. Přirozené líčení je fajn, doporučila bych jen používat lesk, suché nevýrazné rty opravdu přitažlivě nevypadají. Na škodu by také nebylo, kdyby zpěvačka svěřila úpravu svého obočí odborníkovi, srovnal by jí nepravidelný tvar a upravil linii tak, aby oko „nepadalo“.


magazin.cz

Nikol Moravcová – 90 %
Modelka a začínající herečka je novou a velmi příjemnou osobou v českém šoubyznysu. Nikol zkoušela štěstí v různých soutěžích krásy, všimnout jste si jí mohli i ve známé reklamě na hypotéku a jejím posledním kouskem je role v 3D filmu V peřině. Tato všestranná dívka je nejen krásná, ale má v sobě i určitou dávku sympatické rebelie, sama o sobě dokonce prohlašuje, že je pankáč v těle barbíny. Jejím partnerem je ex Agáty Hanychové Marek Šíša, se kterým jim to prý neobyčejně skvěle klape. Nikol chválím odstín jejích vlasů a také tmavé odrosty, které jsou stále v kurzu, zvlněný účes vypadá romanticky. Šperk v podobě klece s ptáčkem nemá chybu!


magazin.cz

Jitka Nováčková – 80 %
Další blondýnou v pořadí je úřadující Miss. Tato holčina se pyšní přirozeně světlými vlasy, kterým dodává šmrnc platinovým melírem. Jitka o sobě v pořadu Jana Krause prohlásila, že byla jako dítě děsná šprtka a taky „práskač“, takže v oblibě u spolužáků moc nebyla. Spadeno na ni měly i její kolegyně ze soutěže krásy, které se proti ní spojily a prohlásily, že byla v soutěži protěžována. Tak či onak, korunku krásy Jitce už zřejmě nikdo neodpáře a až čas ukáže, jestli si ji právem zasloužila. Vzhled na to rozhodně má: mandlový tvar očí, skvělý chrup a už na pohled zdravé vlasy jsou trumfy, se kterými se může i vyhrávat.


magazin.cz

Kateřina Kristelová – 60 %
Kateřina je velmi dobrá moderátorka, prakticky zvládne odmoderovat každou akci bez větších potíží, je inteligentní, umí mluvit, před kamerou je profík, bohužel jí ale chybí to „pověstné cosi“, sexappeal, či chcete-li charisma. Odbarvené vlasy nosí už léta a měla by u nich zůstat, vypadá v nich mladší a jakoby zranitelnější.


magazin.cz

Kateřina Průšová – 80 %
Katka už má rozvod s panem Konvalinkou již zřejmě zdárně za sebou a opět se zvesela vrhá do víru života v šoubyznysu. Její kadeřník odvedl skvělou práci, vlasy vypadají úžasně. Jejich přirozené zesvětlení působí, jako by bylo vytvořeno sluncem a ne odbarvovačem. Paráda! Chválím i líčení – Kateřina si silně nalíčila jen horní řasy a spodní část oka zvýraznila jen jemnou šedou linkou, což vypadá velmi dobře.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 6