Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Justin Bieber / foto: WENN.com

Justin Bieber byl napaden!

Nešťastná událost se odehrála na autogramiádě mladého zpěváka v New Yorku. Neznámý muž tam přeskočil bariéru oddělující Justina Biebera od fanoušků a vrhl se na umělce.

Justin se v poklidu podepisoval svým fanoušků, když v tom na něj šílenec skočil a povalil ho na zem. Na násilníka se okamžitě vrhla zpěvákova ochrana, asi čtyřicetiletého muže zpacifikovala a předala policii.

Vše se odehrálo v obchodním domě Macy v oddělení parfumerie. Justin zde totiž také křtil svůj nový parfém Someday. Očitý svědek popsal incident takto: „Viděl jsem, jak ten člověk chytil Justina a povalil jej a pak zase někdo z ochranky chytil toho muže. Bylo to všechno strašně rychlé.“

magazin.cz

Další fanynka, která si byla pro podpis své hvězdy, popsala, že se pak Justin Bieber držel za ruku a vypadal, že je velmi otřesen. Poté se přesunul do zákulisí autogramiády, kde ho utěšovali členové jeho týmu – otec, šéf ochranky a manažer.

Sedmnáctiletý idol si musel chvíli odpočinout a vzpamatovat se z šoku. Navíc dav jeho obdivovatelů, který je vždy hodně aktivní díky tomu, že je složen hlavně z mladých pubertálních dívek, vinou incidentu propukl doslova v chaos. Bieber se po chvíli z celé události vzpamatoval a pokračoval v podpisování.

Jelikož identita útočníka nebyla zveřejněna, média spekulují, o koho mohlo jít. Jak známo, Justin má spousty obdivovatelů, ale na druhou stranu také odpůrců, kteří mladičkého interpreta doslova nesnáší. Jeden bulvární magazín přišel i s verzí, že muž byl členem ochranky a činem se snažil narušit chaos v davu podpisu chtivých fanoušků.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 7