Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.odditycentral.com

Chce si nechat vytetovat 100 000 webovek!

Dnes má tetování kdekdo. Ovšem vymyslet si originální tetování, to je kumšt. Kanaďanovi Patu Vaillacourtovi se to povedlo.

Tak trochu divné tetování
Na první pohled nevypadá kérka nějak vábně. Ovšem, pokud si dáte tu práci a pečlivě ji prozkoumáte, zjistíte, že třicetiletý pořízek Vaillacourt má na svém těle vytetovány odkazy na různé webové stránky... Jejich počet se zatím pohybuje v pár tisících. Objemný chlapík se ale dušuje, si chce tělo vyzdobit až 100 000 internetovými kontakty. Proč?

S kůží na (reklamní) trh...
Za tím vším je nezlomná touha Patricka Vaillacourta po zápisu do Guinessovy knihy rekordů: „Toužím po sobě zanechat nějakou stopu, a to mi rekord v Guinessově knize umožní. Zároveň bych chtěl i pomoci druhým... Takže dělám co můžu,“ říká Vaillacourt. Chlapík naráží na fakt, že za každý odkaz, který si nechá vytetovat na své tělo, účtuje 35 dolarů. Polovinu svých zisků pak posílá na charitativní projekty, které se týkají pomoci Haiti a Somálsku. „Pokud jsem to dobře vypočítal, můžu časem vydělat až 3,5 milionu dolarů, včetně poplatků,“ uvažuje.

magazin.cz

Dost dobrý nápad
Původně Pat neměl vůbec v úmyslu se nechávat tetovat. Zprvu se snažil získat peníze pro charitu běžným způsobem – zřídil si webovku a prosil lidi o finanční dar 10 dolarů. Spousta potencionálních sponzorů mu ale nedůvěřovala... A tak Vaillacourt vymýšlel jiný způsob, jak se k penězům dostat. Jedno ráno se probudil a bylo mu všechno jasné. Jeho plán vypadal tak, že 50 000 webových adres si nechá vytetovat tučným černým inkoustem. Další webovky si nechá udělat fluoreskujícím inkoustem, který by umožní, že vyniknou například v nočních klubech.

15 000 kontaktů zdobí Patovo tělo
Teď má Patrick na sobě 15 000 internetových odkazů a tvrdí, že už dalších 16 000 společností má zájem zaplatit si reklamu na jeho těle. Jak je vidět, tento nápad byl trefou do černého. Jediný, kdo se při celé anabázi pořádně zapotí, je tatér. Ten je prý schopen vytetovat stovku webových odkazů za hodinu a půl. Sto tisíc odkazů by mu tedy zabralo zhruba 12 000 pracovních hodin.

35 dolarů a může být váš
A teď bacha, super nabídka: pokud chcete, můžete na Patově těle pronajmout prostor pro svou webovku. Kanaďan se prý nebrání ani odkazům na facebook nebo twiter. Potřebujete jen 35 kanadských dolarů a máte své jisté. Seznam webovek, které má Pat vytetované na kůži.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1