Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Uma Thurman je trojnásobnou maminkou!

Neděle 15. července se stala šťastným dnem pro Umu Thurman a jejího snoubence Arpada Bussona. Herečka přivedla na svět své třetí dítě.

Pro Umu i Arpada je holčička jejich třetím dítětem, společným však prvním. Uma má již z předešlého manželství s hercem Ethanem Hawkem čtrnáctiletou dceru Mayu a desetiletého Levona. Původem francouzský finančník Busson má se svou bývalou snoubenkou a topmodelkou Elle MacPherson syny Arpada Flynna a Aurelia Cy.

magazin.cz

S Umou Thurman se Busson zasnoubil již v roce 2008, ale o rok později v prosinci se pár rozešel. Po dvou letech se spolu dali opět dohromady, když se spolu poprvé na veřejnosti objevili během módní přehlídky Louise Vuittona v Paříži.

Uma se narodila 29. 4. 1970 v Bostonu. Již v 15 letech se rozhodla, že bude herečkou. Přestěhovala se do New Yorku, kde se živila jako modelka. Její první role byla ve filmu Kiss daddy goodnight. Ve stejném roce se ale objevila v trháku s hvězdným obsazením Nebezpečné známosti, kde si mimo jiné zahrála po boku Johna Malkoviche nebo tehdy ještě neznámého Keanu Reevse. Po pár dalších filmech a televizním zpracování Robina Hooda se objevila opět mezi hvězdami a to s Robertem DeNirem a Billem Murrayem ve snímku Vzteklej pes a Glorie. Pak ale přišel zlom její dosavadní kariéry, setkala se totiž s Quentinem Tarantinem a zahrála si manželku gangsterského šéfa Miu Wallace v Pulp Fiction.

magazin.cz

Woody Allen ji poté obsadil do svého Sladkého ničemy, ale opravdový hit Umu čekal opět ve spolupráci s Quentinem Tarantinem v krvavých orgiích Kill Bill. Nápad na tento trhák se vlastně zrodil už při natáčení Pulp Fiction, kdy se Uma zmínila, že by si ráda zahrála někoho posedlého pomstou. Kill Bill bylo asi její nejnáročnější natáčení v životě, ale určitě jí to za to stálo. Za dva roky se znovu objeví již ve třetím pokračování tohoto kultovního trháku.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1