Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
pracovní nářadí ilustrační obrázek / foto: shutterstock

Brusky a vrtačky Makita: Skvělí společníci kutilů i profesionálů

Koupit si dnes kvalitní nářadí do dílny je poměrně velký kumšt. Vždyť na trhu se nachází tolik různých značek, které se holedbají vysokou kvalitou za minimální cenu.

Každý dobrý řemeslník ale velmi dobře ví, že levné nářadí prostě a jednoduše optimální volbou nebude. Na první pohled možná nic moc nepoznáte, ale už při práci s takovýmito nástroji nastanou zbytečné patálie. Nehledě k tomu, že plastové součástky často nic nevydrží stejně jako kapacita baterie u aku nářadí. Ať už jste hobík nebo profesionál, vsaďte na značkové nástroje značky Makita. Hlavní přednosti brusek a vrtaček známého výrobce si představíme v tomto článku.

Vrtačky Makita jsou o několik kroků vepředu

Japonský výrobce vsadil u svých nástrojů především na silné motory. Důkazem budiž elektrická vrtačka Makita, jež se standardně osazuje motorem o výkonu 710 W. Samozřejmostí jsou levý i pravý chod, elektronická regulace a trvalá aretace. K vrtačkám patří i sklíčidlo a další příslušenství. Aku modely se vyznačují silnými bateriemi a pojistkou proti jejich poničení. Nevybíjí se zkrátka až na úplné minimum. Ergonomické pojetí nástrojů a minimální hmotnost jsou samozřejmostí.

Profi brusky s maximálním výkonem

Jestliže se vám zalíbila bruska Makita, budete mít po její koupi jistotu nejen vysokého výkonu, ale i pohodlné práce. Co se týká výkonu, tak ten se standardně pohybuje okolo 2000 W. Nástroje jsou navíc vybavené třeba omezením rozběhového proudu. Další bezpečnostní vychytávkou je zabezpečení proti nechtěnému restartu brusky. Díky štíhlému tělu a nízké hmotnosti se vám bude brusky v ruce držet mnohem lépe.

Nákup jedině u autorizovaného prodejce

Při pořizování jakýchkoli nástrojů značky Makita si dejte velký pozor, kde budete nákup realizovat. Mnozí prodejci se totiž pouze tváří, že jsou skutečně autorizovaní. Většinou tomu tak není. Jestliže chcete mít jistotu, zvolte eshop společnosti Schipro. Ta je pro nákup klasického i aku nářadí Makita autorizována přímo japonskou společností mající tradici od roku 1915. Schipro nabídne také komplexní servis a velmi výhodné ceny.

K tomuto článku není otevřena diskuze