Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Chytrá televize / foto: shutterstock

Smart TV box – pořiďte si levnou alternativu k chytré televizi

Říkáte si při sledování večerních zpráv, jaké by asi bylo mít doma chytrou televizi, na níž byste si mohli přehrát vaše oblíbené filmy, pustit si hudbu z YouTube nebo se zrelaxovat po vysilujícím pracovním dni hraním her?

Zařiďte si uprostřed obýváku multimediální centrum

Nemáte-li volných několik desítek tisíc na chytrou televizi s integrovaným multimediálním centrem, je na čase poohlédnout se po android TV boxu, který vás vyjde na pár tisícovek, v lepším případě dokonce stovek korun. Současné Smart TV boxy postavené většinou na operačním systému Android, nabízí nepřeberné množství funkcí, komunikačních portů i podporovaných formátů. Jejich připojením k vaší běžné televizi tak rázem získáte plnohodnotné multimediální centrum se vším, co od něj očekáváte.

Za málo peněz hodně muziky

Špičková Smart TV zařízení lze v současné době pořídit v cenových relacích do 5 000 Kč, dokonce i za poloviční cenu dostanete plně vyhovující přístroj. Za vaše peníze si můžete pořídit kvalitní přístroj s několika jádrovým procesorem taktovaným na cca 2 GHz, s alespoň 4 GB operační paměti a minimálně 8 GB paměti pro ukládání dat, případně s možností rozšíření úložné kapacity díky SD kartě. Převážná většina televizních boxů disponuje Wifi a Bluetooth rozhraním, HMDI výstupem na televizi a audio výstupem pro připojení sluchátek či reproduktorů. Některá zařízení mají navíc i jeden či několik USB portů, díky nimž můžete k zařízení připojit například externí disk s daty, klávesnici, myš nebo dokonce joystick pro pohodlné ovládání her.

Intuitivní ovládání

I ovládání Smart TV boxu je jednoduché. Konzervativci mohou využít dálkový ovladač, moderněji zaměření uživatelé sáhnou po mobilním telefonu a propojí ho s android boxem pomocí technologie Bluetooth.

Chcete-li si doma užít více zábavy, poohlédněte se po Smart TV boxu a překročte možnosti všedního dne.

Smart TV box – pořiďte si levnou alternativu k chytré televizi

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!