Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zahradní bazén / foto: Pakhnyushchy / Shutterstock.com

Vlastníte zahradní bazén? Bez těchto věcí se v létě neobejdete

Nachází se na vaší zahradě bazén a vy se již nemůžete dočkat, až v něm budete trávit každý den? Než se do koupání vrhnete, zkontrolujte, že vlastníte následující doplňky, které každé koupání v zahradním bazénu přemění na luxusní a neopakovatelný zážitek.

Zahradní bazén bez schůdků? V žádném případě

Aby se do bazénu nejenom pohodlně lezlo, ale také se z něj příjemně odcházelo, bazénové schůdky jsou pro váš zahradní bazén nutností. Vyrábí se v tolika různých provedeních, že si jistě vyberete takové, které vám budou zcela vyhovovat. S bazénovými schůdky bude vstup do bazénu bezpečnější nejenom pro děti, ale také pro vás.

Pro vodu v prvotřídní kvalitě potřebujete solanizator

Solanizator, někdy též nazývaný solinator, je zařízené, co se postará o prvotřídní kvalitu vody ve vašem bazénu. Jedná se o přístroj, jenž provádí zcela přírodní proces, který funguje na principu elektrolýzy slané vody. Tím totiž dojde k uvolnění chloru, co vodu okamžitě dezinfikuje. Vy tak budete mít během pobytu v bazénu jistotu, že se koupete ve vodě té nejvyšší kvality a nebudete se obávat žádných infekcí ani reakcí vašeho těla na znečištěnou vodu.

Pravidelná údržba je klíčem k příjemnému koupání

S kvalitou vody a co nejpříjemnějšími zážitky během koupání úzce souvisí také pravidelná údržba bazénu. S pomocí bazénových vysavačů, sítěk, teploměrů a testerů vody, budete mít neustálý přehled o kvalitě vaší vody. Čím častěji se budete pravidelné údržbě bazénu věnovat, tím větší jistotu budete mít, že vše je v naprostém pořádku. Časté čištění vám navíc zabere pouhých několik minut času denně, takže je i vysoce efektivní.

Užívejte si pobytu v průzračné vodě dokonale čistého zahradního bazénu celé léto. S pravidelnou péčí a údržbou a několika nezbytnými doplňky se bude pokaždé jednat o perfektní zážitek.

Vlastníte zahradní bazén? Bez těchto věcí se v létě neobejdete

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!