Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kontrola pokroku / foto: istyle.cz

5 Nejlepších aplikací pro Apple Watch na léto

Pokud jste šťastným majitelem Apple Watch a milujete léto stejně jako my, pak je tento článek určen právě pro vás. Připravili jsme pro vás výběr pěti nejlepších aplikací, které vám letos v létě umožní využít vaše chytré hodinky na maximum.

Naše doporučení zahrnují aplikace z různých oblastí, takže nezáleží, zda jste sportovec, milovník hudby, cestovatel nebo jen někdo, kdo chce zůstat zdravý a ve formě.

1. Runkeeper

Máte v plánu v létě začít pravidelně běhat? Potřebujete sledovat svůj výkon a analyzovat pokrok? Pak byste měli vyzkoušet aplikaci Runkeeper. Díky integraci s Apple Watch můžete bez problémů sledovat vzdálenost, tempo, čas a spálené kalorie přímo z vašeho zápěstí. Aplikace také poskytuje audio upozornění na významné milníky během vašeho běhu, takže nemusíte neustále kontrolovat své hodinky a můžete se plně soustředit na běh.

2. Waterspeed

Milovníci vodních sportů, pozor! Waterspeed je aplikace, kterou byste si měli stáhnout. Ať už jste surfař, veslař nebo pouze rekreační plavec, tato aplikace vám poskytne všechny informace, které potřebujete. Měří rychlost, úhel, tempo, vzdálenost a srdeční frekvence vaší plavby. V případě, že plánujete plavbu, může vám být užitečná také předpověď větru, přílivu a odlivu.

Teprve uvažujete nad koupí Apple Watch a nevíte, které vybrat? Pokud jste vyloženě dobrodruh a nové hodinky plánujete využít především pro vytrvalostní sporty, podívejte se na nejnovější a nejschopnější Apple Watch Ultra (odkaz: https://istyle.cz/apple-watch/apple-watch-ultra.html)

3. UV Index Widget

Přestože milujeme slunce, příliš mnoho slunečního záření může být pro naši kůži škodlivé. UV Index Widget je praktická aplikace, která vám pomůže zůstat v bezpečí. Zobrazuje aktuální UV index a poskytuje doporučení pro ochranu proti slunci na základě vaší aktuální lokality a podmínek. Navíc je dostupná přímo na vašich Apple Watch, takže informace máte vždy po ruce.

4. WaterMinder

V létě, kdy teploty stoupají, je důležité pamatovat na dostatečnou hydrataci. WaterMinder vám v tom pomůže. Tato aplikace sleduje, kolik tekutin vypijete během dne a upozorňuje vás, kdy je čas se napít. S Apple Watch pak máte přehled o své hydrataci vždy na dosah ruky.

5. AllTrails

Pokud je vaším letním plánem vydat se na pěší výlety do přírody, pak je AllTrails právě pro vás. Tato aplikace nabízí více než 100 000 tras po celém světě a umožňuje vám sledovat svůj pokrok přímo na vašich Apple Watch. Aplikace také zahrnuje podrobné mapy a recenze od ostatních uživatelů, takže můžete snadno najít tu nejlepší trasu pro sebe.

5 Nejlepších aplikací pro Apple Watch na léto

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!