Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lisování plastů / foto: https://www.technicplast.com/

Plastové díly na zakázku

Rádi byste si nechali vyrobit plastové díly na zakázku, ale nevíte, na koho se obrátit? My ano!

Plastové díly a komponenty z plastů nacházejí své uplatnění v celé škále odvětví. Využívá je automobilový, kosmetický, elektrotechnický, potravinářský a řada dalších průmyslů. Jsou lehké, tvárné, cenově dostupné a celkově se s nimi velmi dobře pracuje. Nekorodují, perfektně tlumí nárazy a chvění, a dokonce si je můžete nechat vyrobit na zakázku. Od koho?

Obraťte se na specialisty

Výroba plastů a plastových komponent přesně přizpůsobených potřebám zákazníků je doménou renomované firmy Techniplast s.r.o. Ta na trhu působí již od roku 2001 a v roce 2006 získala certifikát kvality, ČSN EN ISO 9001:2001. Ten je důkazem, že všechny výrobky, které opustí její výrobní linku, jsou nejenže po všech stránkách maximálně kvalitní, ale splňují veškeré požadavky dané jak českou legislativou, tak i legislativou Evropské unie.

Plastové díly

Kompletní služby od A do Z

Techniplast s.r.o. plasty zpracovává pro automobilový, kosmetický, elektrotechnický, potravinářský průmysl i další odvětví, a to jak v malých, tak i velkých sériích. Na míru je schopna vyrobit v podstatě jakýkoliv produkt. Služby, které poskytuje, navíc jsou komplexní. Zahrnují návrh a výrobu formy, výrobu daného produktu i jeho případné povrchové úpravy. A hotovou zakázku vám vlastní dopravou doveze na místo určení.

Vstřikování a lisování plastů

Plastové díly v Techniplast.cz vyrábějí dvěma způsoby. Prvním je vstřikování plastů, během kterého je materiál prostřednictvím tlakové komory vstříknut do formy, ve které ztuhne. Druhou metodou je lisování plastů. To probíhá v zahřáté ocelové formě s materiálem, na který je vyvíjen adekvátní tlak. Právě ten ovlivňuje výslednou podobu daného produktu a jeho povrchu.

Efektivně a flexibilně

Při výrobě firma používá špičkové lisy s uzavírací silou 20 až 320 tun stejně jako špičková zařízení pro sušení a následné zpracování materiálů, které jsou zárukou, že vám vyrobí v podstatě cokoliv. Zkrátka je schopna efektivně a flexibilně reagovat na potřeby svých klientů.

K tomuto článku není otevřena diskuze