Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: L´Oréal Men Expert

Men Expert - péče o mužskou pleť

Dříve platilo, že chlap má být drsný napohled i uvnitř. Společnost se ale vyvíjí a doba mění.


L’Oréal Men Expert pro Tebe připravil zajímavou soutěž o lístek na EURO 2008™ na zápas Česko–Turecko, včetně dopravy a ubytování nebo o jeden ze 40 fotbalových míčů Adidas.

Stačí pouze koupit jeden z produktů Men Expert, setřít soutěžní kupon a okamžitě zjistíš, zda vyhráváš.

A navíc ke každému produktu obdržíš malý dárek L’Oréal Paris.

Přinášíme Vám rozhovor s výhercem naší soutěže o zájezd na Euro 2008, kterým se stal šestadvacetiletý Matúš U., povoláním manager

1. Měl jste radost z výhry a těšíte se na Euro?
Ano, výhra mě velmi potěšila i překvapila. Nakupoval jsem na Černém Mostě, kam obvykle nejezdím, a koupil svůj oblíbený krém Hydra Energetic od značky Men Expert firmy L‘Oréal. Z novin jsem věděl, že probíhá soutěž, ale sama výhra byla pro mě překvapením. Moc se na zájezd do Ženevy těším.

2. Proč používáte kosmetiku Men Expert?
Produkty kosmetiky Men Expert splňují kritéria intenzivního rytmu života. Kosmetika je příjemná i dostupná. Vyhovuje mi!

3. Děkuji za rozhovor a přeji hezký zážitek na Euru 2008!

      klikni na obrázek pro zvětšení

magazin.cz
 
 


magazin.cz
Ženu můžete okouzlit nejen svými schopnostmi, ale i tím, jak vypadáte! Již koncem loňského léta se na trhu objevila pánská kosmetika Men Expert, která je ve svém přístupu vůči mužské pleti komplexní.

Pleť mužů se svými vlastnostmi také liší od ženské pleti. Je mastnější, silnější a teplejší, protože je v ní více krevních vlásečnic. Každodenní holení některé z těchto rozdílů ještě zvýrazňuje, protože při holení pleť přichází o povrchový kožní maz, což způsobuje podráždění, drobné záněty a v jisté míře i dehydrataci pleti. Mužská pleť je proto citlivější vůči agresivním vlivům vnějšího prostředí.


S MEN EXPERT TI ŽÁDNÁ ŽENA NEODOLÁ

K tomuto článku není otevřena diskuze