Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sexy fotbal / foto: Shutterstock

Tohle je opravdu sexy fotbal

Češi hrají mizerně, ale to neznamená, že by se na fotbalovém Euru nebylo na co dívat. Jen to chce místo na trávník upřít svůj zrak do hlediště. Do dějiště šampionátu už dorazila řada pohledných fotbalových manželek a přítelkyň

Na Euru chybí Angličané a s nimi jejich Cheryl Cole, Victoria Beckham, Alex Curran či Abigail Clancy, ale je tu jiný národ, který bere fotbal stejně prestižně a vybavil hlediště svou eskadrou partnerek. Němci.

magazin.cz


Mezi německými fotbalovými ženami pak hraje prim přítelkyně talentovaného a problematického Bastiana Schweinsteigera.


magazin.cz

 

Modelka Sarah Brandner tráví s odbarveným míčovým kouzelníkem už druhou sezónu. Nyní fandí svému miláčkovi společně s Conny Lehmann (zcela vlevo, na fotce níže), Tinou Sebastiana Kehla (třetí zleva), Monikou Lukase Podolského, Sylwií Klose, Petrou Frings, Lenou Tima Borowského a Simone Michaela Ballacka (v červené sukni, ostatní v pořadí od Tiny doprava).

magazin.cz

 

Na šampionátu je také početná sestava italských „zoufalých manželek“. A některé z nich jsou popravdě zajímavější než jejich mužské protějšky, kteří se ani nemusejí objevit na trávníku. Tak třeba Belen Rodriguez, na té s potěchou setrvá nejedno mužské oko, které nikdy dříve ani nevidělo „jejího“ reprezentanta Marca Borriella.

magazin.cz

 

Extratřída jsou také Alena Šeredová, přítelkyně brankáře Gianluigi Buffona, Sonia Amoruso, která patří k Alessandro Del Pierovi, či Marta Cecchetto, s níž se pyšní Luca Toni.

magazin.cz

 

Španělé na turnaji nechybějí, ale ne všechny tamní modelky ukořistila jejich reprezentace. Třeba taková Nereida Gallardo motivuje k vynikajícím výkonům portugalskou ofenzivní hvězdu Christiana Ronalda.

magazin.cz

 

Ale Španělé přesto nepřišli zkrátka. Ve svých řadách mají třeba Evu Gonzalez, dívku brankáře Ikera Casillase. A také asi nejpohlednějšího fotbalového agenta na světě. Tedy agentku. Nuriu Bermudez, která patří k útočníkovi Danielu Guizovi.

magazin.cz

 

Nizozemsko je proslulé svým atraktivním pojetím hry a podobný přístup mají fotbalisté v oranžovém i k výběru partnerek. A tak není divu, když to při zápase Holanďanů vypadá jako na módní přehlídce.

magazin.cz

 

V čele je přitom Sylvia van der Vaart, manželka hamburského špílmachra Rafaela. Ten je nyní v hledáčku Chelsea a v Anglii mají své fotbalové WAG (wives and girlfriends) moc rádi. Tam by se pohlednému páru opravdu líbilo po všech stránkách. Nedávno byla v Německu vyhlášena Královnou bundesligových partnerek. Úžasný titul…

 
magazin.cz

Švédové jsou ve hře sice o poznání nudnější, ale partnerky vybírají podobně pečlivě. Modelka po boku Christiana Wilhelmssona, Anine Bing Anderse Svenssona, to jsou krásné dívky, ale trumfovým esem Švédů je Helena Seger. Tu si vystřílel snajpr Zlatan Ibrahimovič.

magazin.cz

 

Francii na mistrovství zase reprezentuje Gisele Malouda, či láska Claudia Makeleleho Noemie Lenoir, tvář (možná spíše tělo) spodního prádla značky Marks&Spencer.

magazin.cz

 

Ani obhájci trofeje z Řecka se nechtějí v Rakousku a Švýcarsku nechat zahanbit. A tak jejich obránce Traianos Dellas přivezl svou Gogo Mastrokosta. Poláci spoléhají na brankáře Artura Boruce, on zase na svou krásku Katarzynu. No a o Češkách snad není potřeba ani hovořit. Mimochodem, zahraniční tisk nejvíce vyzdvihuje Hedviku Kollerovou.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 399