Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Křeslo / foto: shutterstock

Elektrické křeslo pro dobrovolníky

V Americe se na něm popravuje, vy si s ním můžete užít zábavu na party.

Málokterý lidský výrobek vyvolává takový respekt a podivné pocity jako elektrické křeslo. Přístroj, který přivedl na onen svět tisíce lidí, zejména v americkém právním systému. Jistě není třeba dodávat, že to není smrt vůbec příjemná.

Elektrické křeslo pro zábavu

magazin.cz
Elektrické křeslo je ale zároveň objektem přitahujícím pozornost. Lidi na něm něco nepopsatelného láká. A ti nejodvážnější si jistě rádi vyzkouší, jak se na něm sedí, když v něm zrovna proudí elektřina.

Aspoň si to myslí výrobci takzvané „Shocker Chair“, což není nic jiného než elektrické křeslo pro zábavu, jako dělané na hodně rozjeté party.

Stojí pouhých tisíc dolarů a připraví vám takový zážitek, z něhož vám budou hrůzou vstávat vlasy na hlavě. Nějaké ty hrátky s proudem jsme tu již měli, ale žádné nebyly tak brutální, jako tohle křeslo.

Dva tisíce voltů

Chce to hodně kuráže, aby do něj člověk usedl. Jakmile to udělá, jsou mu nohy přivázány koženými třmeny a ruce se musí pevně držet ocelových madel. A pak to přijde. Dva tisíce voltů plnou parou vám spolehlivě vynese srdce až do krku.

Tohle elektrické křeslo samozřejmě umožňuje navolit si i o něco menší dávku elektřiny. Ta každopádně bude působit do chvíle, než se z křesla začne kouřit.

Výrobce se zaručuje za naprostou bezpečnost svého „vynálezu“, ale popravdě si tím nejsme zase tak jistí. Člověk s nemocným srdcem, jenž o své problému třeba ještě neví, by po takovém zážitku mohl mít pěkné obtíže.

Jemnější varianta

Ale pokud máte určité sado-maso choutky a elektřina vás vzrušuje na nejvyšší možnou míru, dost možná se vám s Shocker Chair otevřou nové obzory požitků.

V případě, že byste rádi něco méně brutálního, tak v prodeji je ještě menší výrobek na principu ruské rulety. Jedná se o krabičku, do níž účastníci vloží prst, stisknou spouštěcí tlačítko a čekají, kdo z nich dostane elektrický šok. Pro začátek je to možná lepší a rozhodně ne tak surová varianta.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 184