Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Borec Lovec / foto: Alpecin

Borec-lovec poradí chlapům se vzhledem

I chlapi potřebují vypadat dobře. V práci, ve škole i v soukromí. Ale bohužel ne všichni vědí, jak na to.

Změnit by to měl chystaný seriál Borec-lovec, který má být nadupaný informacemi o tom, co všechno pro sebe může mladý muž udělat, aby se líbil holkám. Několik vybraných účastníků se pod dohledem kamer změní k nepoznání.

Jak si usnadnit balení holek

Seriál by měl pomoct těm, kteří jsou tak trochu pozadu se svým designem a kvůli tomu se jim nedaří ulovit pořádnou holku. Holt ne každý se umí učesat nebo obléct tak, aby nevypadal trapně. Dobré rady profíků jsou pro ně možná poslední možností, jak se sebou něco udělat.


Účastníka pilotní proměny nechtěla matka pustit domů se slovy „Ty jsi tak určitě můj syn“

On-line přihlášení
Do seriálu se mohou přihlásit všichni mladí muži od 15 do zhruba 25 let, a to až do konce května 2009. Přihlašovací formulář a hromada dalších informací se dá najít na adrese www.alpecinweb.cz.  Z přihlášených adeptů vybere odborná porota pět vyvolených, kteří by bez změny image asi dopadli špatně.

magazin.cz

On-line vysílání
Seriál se bude točit v létě a od září se budou na internetu vysílat jednotlivé díly. Diváci budou mít možnost hlasovat pro své favority. Podrobnosti a zákulisní informace ke všem dílům přinese Magazín.cz.

Alpecin, nebo sbohem vlasy
Seriál produkuje značka Alpecin, za kterou se skrývají kvalitní německé šampony a vlasové vody. Nejznámější je řada pánské vlasové kosmetiky Alpecin Hair Energizer, která pomáhá bojovat proti dědičnému vypadávání vlasů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 323