Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: repro Youtube

VIDEO: Mnich předvedl ocelový rozkrok

Šaolinský mnich Yong Hsueh vystoupil v čínském pořadu hledání talentů s neobvyklým uměním. Ukázal, že je schopen ustát i tvrdé kopy do rozkroku.

Yong Hsueh praktikuje nepříliš rozšířené bojové umění známé v překladu jako „kung-fu ocelového rozkroku“. V pořadu čínské centrální televize o svých nezvyklých schopnostech řekl:

„Kung-fu ocelového rozkroku je prastaré umění, jehož kořeny sahají hluboko do čínské minulosti. Cvičením se posílí a ochrání mužské genitálie tak, aby se zmenšila možnost, že budou v bitvě zraněny.“

Kopli si i porotci
Muži v obecenstvu s překříženýma nohama a výrazem hrůzy v obličejích sledovali, jak k mnichovi přistupují členové poroty a vší silou ho kopou mezi nohy. Ten se ale po každém zásahu do genitálií jen usmál a zdvořile poklonil.

Yong Hsueh říká, že toto umění má dvě varianty: kung-fu měkkého rozkroku a kung-fu tvrdého rozkroku. Tomu se ale může naučit jen muž, který trénuje od dětství, jde totiž o schopnost zatáhnout varlata do dutiny břišní, kde nemohou být zraněna. Pokud chce někdo začít v pozdějším věku, může se dopracovat jen rozkroku měkkého. I to je prý v boji užitečné a kromě toho se říká, že zlepšuje sexuální výkonnost.

Podívejte se na video:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 19