Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Američan půjde za mříže, prostřelil si vlastní auto

Lauriano Lovato byl odsouzen na 90 dní odnětí svobody.

Lauriano půjde bručet za to, že střelbou do vlastního auta spustil masivní policejní akci a sedmihodinové obléhání jeho domu. Podle vlastních slov se snažil 13. dubna kolem deváté ráno marně nastartovat svůj Chevrolet Camaro. Nešlo to. Nic nepomáhalo. Nakonec se naštval a vystřelil do předního skla i do palubní desky. Pak odešel do svého domu a šel se dospat.

magazin.cz

Sousedé, kteří střelbu slyšeli, zavolali na policii, jež našla na ulici nábojnice. A protože policisté netušili, co se děje, uzavřeli okolí, povolali posily, speciální týmy SWAT a snažili se navázat kontakt s obyvatelem nejbližšího domu, tedy s Lovatem. Volali na něj megafonem, bouchali na dveře, vhodili dovnitř vysílačku... Vše marně. Nakonec po zuby ozbrojený tým vyrazil dveře. Lovato tvrdí, že je neslyšel, protože tvrdě spal.

Sedmispáč byl odsouzen ke třem měsícům vězení za nezákonné užití střelné zbraně ve městě. Je to poměrně vysoký trest. Dva policisté, kteří se před pár dny ve městě Tampa nešťastnou náhodou navzájem postřelili, když běželi ke stolu pro klíčky od auta, totiž byli jen na týden postaveni mimo službu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 4