Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Staňte se mistrem světa v pokeru!

V největší internetové herně pokeru na světě PokerStars.com vás nyní čeká akce, na kterou jste čekali – Mistrovství světa v online pokeru!

Od 4. až do 25. září bude pozornost všech fanoušků a hráčů pokeru upřena jen jediným směrem – pod záložky Události a WCOOP klientu online pokerové herny PokerStars.com. Právě zde totiž proběhne Mistrovství světa v online pokeru známé více pod svou anglickou zkratkou WCOOP.

magazin.cz

A půjde o skutečný pokerový svátek. Vítěz každého jednotlivého turnaje se může těšit na nehynoucí čest a slávu, podíl z garantovaného prize poolu ve výši naprosto neuvěřitelných 30 milionů dolarů (PokerStars tak napumpovali všechny turnaje více jak půl miliardou korun!) a také tradiční trofeje – zlaté náramky. Vstoupíte do dějin nejlepší karetní hry světa nyní i vy?

To zcela jistě můžete a dokonce aniž byste platili buy-iny do jednotlivých turnajů WCOOP. Stačí se jen zaměřit na velice výhodné kvalifikační turnaje, do nichž vás vstupenka nemusí stát více než pouhý jeden dolar!

Až do skončení celé série eventů WCOOP budou probíhat $1 WCOOP kvalifikace, v nichž můžete získat své místo v kterémkoli turnaji WCOOP podle vaší chuti. Jednodolarové kvalifikace se hrají každý den, vždy jednu minutu po celé hodině – tedy celkem čtyřiadvacetkrát denně.

magazin.cz

Ovšem pozor, vstupenku do těchto $1 kvalifikací můžete získat i zcela zdarma – pod záložkami Turnaje a Regionální se totiž můžete od neděle do čtvrtka od 19:00 účastnit speciálních freerollových turnajů, z nichž padesátka nejlepších postoupí do $1 kvalifikace dle vlastního výběru!

Existuje ještě jedna zajímavá možnost, jak se objevit ve startovním poli dvou vybraných eventů WCOOP – Supersatelity! I ty naleznete ve svém klientu herny PokerStars pod záložkami Turnaje a Regionální. Jejich první sada o vstupenku do Eventu 1 bude probíhat až do 4. září, druhá sada pak od 5. do 11. září.

magazin.cz

Skvělé je, že zde bude bojovat o vysněnou účast na Mistrovství světa v online pokeru pouze s českými, respektive slovenskými hráči, a navíc zde do každého kvalifikačního turnaje přidá herna PokerStars ze své dobrotivosti jedno místo do kýženého eventu WCOOP zdarma navíc! To už se vyplatí pořádně zabojovat, co říkáte?

Jestli vás z jakéhokoliv důvodu kvalifikace na WCOOP příliš neberou, můžete i nadále hrát každý den od 18:00 také velmi oblíbené exkluzivní Líbímseti turnaje. Účast v nich je naprosto zadarmo a dá se v nich vyhrát pěkný dolar. Především v nich ale můžete získat lístek do bohatě odměnovaných nedělních finále (v každém z nich se hraje už o parádních $200, tedy asi 3500 Kč!). Zářijové heslo naleznete zde.

K tomu všemu budete ovšem potřebovat pokerový klient herny PokerStars. Máte ho již nainstalovaný?

A pravidla pokeru vám nedělají žádné potíže?

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!