Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Slovanské ženy jsou nejkrásnější / foto: shutterstock

Které slovanské ženy dneška jsou nejhezčí?

Slovanské ženy byly odjakživa považovány za jedny z nejkrásnějších. Potvrzují to i žebříčky sledovanosti na instagramech, twitrech i dalších sociálních sítích. Právě podle tohoto kritéria jsme udělali přehled nejžádanějších.

Jak je vidět, právě slovanské typy žen bodují u mužů po celém světě, pravidelně vyhrávají rozličné soutěže krásy a nyní ovládly i internet. Jak známo, internet v posledních letech masově ovládá hlavně davy mladých lidí a pro některé se stal i zdrojem nadstandartních příjmů. Většina těchto vystavujících se dam se prezentuje jako modelka, herečka, zpěvačka, či propagátorka nějaké značky. V podstatě ale dámy tráví veškerý svůj čas ve společenských mediích a shromažďují miliony názorů, komentářů a lajků. Ty nejúspěšnější pak čekají lukrativní smlouvy od bohatých firem, které si je podle sledovanosti vybírají pro prezentaci společnosti nebojako tvář vlastní značky. A které jsou ty nejúspěšnější?

Joanna Krupa - Polsko

Modelka, herečka a aktivistka za práva zvířat. Známá je díky reality show Tanec s hvězdami nebo Top modelky.

Aida Đapo - Bosna

Známá bloggerka a modelka používá jako pseudonym Idda van Muster. Představuje první bosenskou Pin-up girl, což je dívka, která propaguje nějaký produkt pomocí kreslené reklamy, nejčastěji jde o vyobrazení na plakátech nebo přímo na výrobku. Aida se hodně inspiruje v šedesátých letech, kterým přizpůsobuje svůj styl oblékání, účes i líčení.

Lidija Bacic – Chorvatsko

Zpěvačka a známá modelka celého balkánského regionu. Ráda provokuje rafinovanými oblečky, které obléká při svých pěveckých vystoupeních, což z ní nejspíše udělalo hvězdu chorvatského instagramu.

Helga Lovekaty – Rusko

Ruskou supermodelku sleduje na instagramu více jak 2,9 milionů obdivovatelů, což z ní dělá nejsledovanější Rusku, která se jako modelka prezentuje na sociálních mediích. Boduje i na Twitru a nutno říct, že je opravdu na co koukat.

Lucia Javorčeková – Slovensko

Fotomodelka ze Slovenska, která září na sociálních sítích. Dívat se jí pouze do očí musí být pro muže opravdu tvrdý oříšek.

Janka Turanova – Slovensko

Další slovenská kráska se živí jako fitness modelka a za svojí bezchybnou postavu vděčí hlavně atletice, která je pro ni smyslem života.

Melania Trump - Slovinsko

Bývalá modelka a šperkařka Melania je momentálně nejvíce známá jako první dáma Spojených států, manželka prezidenta USA Donalda Trumpa.

Anketa

Krása slovanských žen boduje na sociálních sítích

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!