Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Mezinárodní den žen / foto: Shutterstock

Mezinárodní den žen se blíží. Máme pro vás pár tipů na dárek

Mezinárodní den žen připadá každý rok na 8. března, nezapomněli jste na něj? Přečtěte si, co by mohlo vaše mamky, ženy či sestry či dcery nejvíce potěšit.

Pokud navíc využijete kupónový web Vasekupony.cz, určitě i ušetříte nějaké ty koruny.

Něco málo z historie

Máte pocit, že MDŽ je jen jakýsi přežitek z dob socialismu? Možná se budete divit, ale není tomu zcela tak. Samotná historie sahá do roku 1908, kdy téměř 40 000 švadlen z New Yorku v šláply do stávky. Nelíbilo se jim totiž postavení žen ve společnosti a špatné pracovní podmínky. Do širšího povědomí veřejnosti se však dostal až v roce 1975, kdy ho OSN na margo newyorského stávky prohlásila za mezinárodní svátek, který slavíme dodnes.

Přestože se tento svátek stal jakýmsi nástrojem komunistického režimu, nic to nemění na skutečnosti, že si ženy opravdu zaslouží pozornost a úctu.

Tipy na dárky pro ženy

Dárek pro ženu vůbec nemusí stát majlant. Máme pro vás několik skvělých tipů na originální dárky, které určitě chytí každou ženu za srdce. Pokud při jejich nákupu navíc využijete slevové kupóny a kódy, které najdete na kupónovém webu Vasekupony.cz, ještě i ušetříte.

Květiny vždy potěší

Květy jsou klasika, která asi nikdy neomrzí. Prohlédněte si nabídku internetových květinářství a dejte zaslat své lásce květiny přímo domů nebo do práce. V nabídce na vás čekají stovky zajímavých kytic, stačí jen znát vkus té, která bude obdarovaná.

Čokoládový pamlsek

I vaše partnerka či mamina je obrovskou milovnicí čokolády? Využijte to ve svůj prospěch. Možností, pokud to udělat je hned několik. Přestože čokoládu můžete zakoupit i ve večerce po cestě domů, zkuste to udělat trošku originálnější. Navštivte internetový obchod Chocolissimo, kde najdete kvalitní belgické čokolády, pralinky, ovoce v čokoládě nebo dokonce čokoládové figurky. Na čokoládu si zde dokonce můžete nechat vytisknout fotografii či ozdobit ji podle vlastních představ.

Dámské oblečení a módní doplňky

Kromě staré dobré klasiky v podobě čokoládové bonboniéry či kytice, můžete vsadit i na oblečení. Krásné šaty, halenka, šátek či kabelka přece vyrazí dech každé dáme. Případě, že využijte při nákupu skvělé slevové kupóny nebo slevové kódy, a určitě i ušetříte. Bonprix slevy a mnohé další akce najdete například i na portálu Vasekupony.cz. Prohlédněte si portál a vybírejte si z množství slev na jednom místě. Taková Zoot sleva také jistě potěší, no ne?

Kniha pro vášnivé čtenářky

I vaše mamina, dcera či přítelkyně je vášnivá knihomoľka? Tak pak je volba zcela jasná. Sáhněte po jejím oblíbeném žánru a překvapte ji. Knížkou přitom nemusíte potěšit jen knihomoľky. Drobná knížka citátů určitě chytí za srdce každou ženu.

Drobný šperk nebo bižuterie

Na světě snad ani neexistuje žena, která by nemilovala šperky. Potěšte tu svou nějakou maličkostí. Zlatá nebo stříbrná řetízek, prsten, přívěsek nebo brož potěší snad všechny věkové kategorie něžnějšího pohlaví. Šperky a ženy k sobě prostě patří.

Darujte zdraví

Lámete si hlavu, čím potěšit na MDŽ? Vyzkoušejte sáhnout po výživových doplňcích. V internetové lékárně Pilulka najdete doplňky stravy a vitamíny za nejlepší ceny. Navštivte e-shop, zobrazte celý sortiment a darujte zdraví. Příjemná Pilulka sleva vám určitě padne vhod.

K tomuto článku není otevřena diskuze