Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Horoskop a obloha / foto: shutterstock

Překvapivý objev astronomů – 13. znamení zvěrokruhu razantně mění původní horoskop!

Proč jste možná narozeni ve zcela jiném znamení, než jste původně mysleli? Odpovědí je Hadonoš, 13. znamení zvěrokruhu, které výrazně zamávalo s původním horoskopem.

Málokdo ví, že se mezi Střelcem a Štírem nachází hvězdná konstelace procházející za Sluncem v období od 30. listopadu do 18. prosince. Lidé narozeni v tomto období by podle astronomických výpočtů spadali právě pod znamení Hadonoše. U ostatních znamení by tak logicky muselo dojít k posunu a změně dat, mezi kterými jsou doposud určena.

Chyba starověkých astrologů nebo záměr?

Ophiuchus, Nositel hadů, nebo také Hadonoš není ve světě astrologie žádným nováčkem. Starověcí astrologové však nejspíš záměrně jeho existenci ignorovali proto, že se jim 360 ° rotace Slunce snadno rozdělila na dvanáct třiceti stupňových částí, tedy na 12 znamení jak je známe v dnešní podobě. V průběhu let však docházelo vlivem gravitační přitažlivosti Slunce a Měsíce k posunu zemské osy a ke změně hvězdných konstelací. Došlo tak k posunu souhvězdí, mezi kterými i Hadonoš zaujímá své nepřehlédnutelné místo.

Jak by vypadal nový horoskop doplněný o 13. znamení?

Pokud by mělo dojít k přidání 13. znamení do horoskopu, nastalo by také automaticky posunutí dat u ostatních znamení. Konkrétní rozpis by pak vypadal následovně:

Beran: od 19. dubna do 14. května; 

Býk: od 15. května do 21. června

Blíženci: od 22. června do 20. července

Rak: od 21. července do 10. srpna

Lev: od 11. srpna do 16. září

Panna: od 17. září do 31. října

Váhy: od 1. listopadu do 13. listopadu

Štír: od 14. do 29. listopadu

Hadonoš: od 30. listopadu do 18. prosince

Střelec: od 19. do 20. ledna

Kozoroh: od 21. ledna do 16. února

Vodnář: od 17. do 12. března

Ryby: od 13. března do 18. dubna

 

Jaké vlastnosti má osoba narozená ve znamení Hadonoše?

Lidé narozeni v tomto znamení bývají považovány za silné dominantní jedince s osobitým kouzlem a šarmem. Mají mnoho obdivovatelů a snadno a rádi využívají své přednosti k dosažení vlastních cílů. Často jsou schopni zajít až za hranice slušnosti či morálky. Rádi riskují, milují adrenalin a neustálé změny, a to i ve vztazích. Ty jsou pro ně kořením života a zábavou. Flirtují s lehkostí, a jakmile se jim podaří dobýt zakázané území, již se poohlíží po další kořisti. Pokud se však zamilují, naleznete v nich celoživotního partnera a ochránce, který se za vás bude bít do posledního dechu. Jakmile však zradíte jeho důvěru, počítejte s krutou pomstou. Hadonoši zkrátka žijí na maximum a totéž očekávají od svého okolí.

Kdy se Hadonoš zapíše mezi oficiální horoskop?

Ačkoliv je jeho existence vědecky potvrzena, prozatím se neuvažuje o změně horoskopu. Budeme tedy nadále počítat s původními 12 znameními, které jsou podle vědců dostačující k vystižení základních lidských povahových vlastností.

Překvapivý objev astronomů – 13. znamení zvěrokruhu razantně mění původní horoskop!

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!