Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
LGBT průvod / foto: Aromazul / shutterstock.com

V USA došlo k drsným rvačkám mezi příznivci a odpůrci LGBT

Hned dva velké incidenty se udály ve Spojených státech v uplynulém týdnu, které byly spojené s Transgender a LGBT aktivisty. Výsledkem jsou zranění lidé.

Před lázněmi v Los Angeles se popralo mnoho lidí

Spouštěč k nepokojům se stal v los-angelském Wi Spa wellness centru, kde muž vešel do sauny v části, která byla určena pouze pro ženy. Tam se obnažil a své pohlavní orgány ukazoval ženám a nezletilým dívkám. Po výzvě, aby odešel, protože se nachází v ženské sauně, odvětil, že je Transgender a tím pádem má právo být mezi ženami. Naštvané návštěvnice sauny si šly stěžovat k pracovníkovi zařízení, ale nepochodily. Ten jim odpověděl, že transsexuálové se nachází pod ochranou zákona.

Antifa napadla protestující u Wi Spa (zdroj: ElanNews/YouTube)

Ženy poté uspořádaly před lázněmi protest, protože se nehodlaly s takovou situací smířit. K jejich úžasu se ovšem objevili aktivisté hnutí Antifa v černých oblecích a maskách, kteří podporují Transgender všemi možnými způsoby, a ženy začali surově napadat. Trubkou udeřili do hlavy jednoho novináře, další ženu obklíčili a kopali. Následkem rvačky bylo několik lidí zraněno.

V New Yorku byl napaden 65-letý prodavač párků v rohlíku

K další nepochopitelné rvačce došlo v New Yorku na Washington Square. Egyptský emigrant Nader Hassanin tam pomáhal svému synovi na stánku prodávajícím hot-dogy. Kolem šel zrovna průvod LGBT menšin v rámci „Měsíce hrdosti“. K Naderovi přistoupila žena z tohoto průvodu a požadovala vyměnit americkou vlajku, kterou měl připevněnou na stánku, za LGBT duhový znak. Když odmítl, se zlou se potázal. Vrhla se na něj celá tlupa, aktivisté jej bili ho do hlavy, rozbili mu nos a do očí mu nastříkali pálivou omáčku z jeho vlastního stánku. Naštěstí se u místa vyskytla policie, která osm agresorů zadržela. Sám egyptský prodavač skončil v nemocnici.

65-letý prodavač je na videu ve žlutém tričku (zdroj: DailyMail/Youtube)

Úroveň lidí, kteří se v té době na místě nacházeli, doplňuje video, jak kolemjdoucí, který zřejmě ani nepatřil k průvodu, v momentech rvačky přiskočí a krade ze stánku jídlo. Zbývá dodat, že máme velké štěstí, v jaké klidné a (stále ještě) normální zemi žijeme.

 Bez komentáře - zdroj nypost.com

 

Zdroje článku:

(1) New York Post: https://nypost.com/2021/06/29/vendor-in-washington-square-park-attack-thought-hed-bleed-to-death/

(2) Tsargrad: https://tsargrad.tv/news/skandal-s-golym-muzhchinoj-v-spa-obernulsja-bitvoj-tolerantnye-brosalis-na-zhenshhin-tolpoj_378182

V USA došlo k drsným rvačkám mezi příznivci a odpůrci LGBT

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!