Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dárek ke Dni matek / foto: shutterstock

Skvělé tipy na dárky ke Dni matek

Každý miluje svoji mámu a chce pro ni jen to nejlepší. Pojďme se podívat na to, jak jí můžeme udělat radost na Den matek.

Den matek se slaví letos 8. května. Čím můžete maminku potěšit a obdarovat, aby měla radost?

První tip na dárek: Parfém 

Pokud je vaše maminka milovnicí parfémů, určitě ji neurazíte nějakým krásným voňavým parfémem, za jehož vůní se každý otočí. 

Příjemný parfém
Příjemný parfém – Zdroj: Shutterstock.com

Druhý tip na dárek: Minerální náramek 

Minerály v sobě už ode dávna skrývají neskutečnou sílu a krásu. A každý minerální kámen ukrývá svůj význam. Můžete proto darovat mamince minerální náramek, který se skládá z více léčivých kamenů. Například citrín je považován za kámen Slunce, achát za symbol ochrany, duševní rovnováhy a pocitu bezpečí a křišťál symbolizuje trpělivost a čistotu. Můžete zakoupit i minerální náramky z jiných kamenů a podívat se na internet, jaké účinky mají jednotlivé minerální kameny, a objevit tak jejich sílu. 

Drahé kameny a minerály
Drahé kameny a minerály – Zdroj: Shutterstock.com

Třetí tip na dárek: Originální přáníčko

Možná byste se tomu i divili, ale i originální vlastnoruční přáníčko dokáže udělat pořádnou radost - mnohdy větší, než kupovaný dárek. Proto pokud jste trochu manuálně zruční, přáníčko nezapomeňte ke Dni matek vyrobit. Uvidíte, že vaše maminka jím rozhodně nepohrdne.

Čtvrtý tip: Domov rozvoní voňavá svíčka 

Je skoro až jisté, že naše maminky mají hrozně rády svíčky. Proto pokud vám došla inspirace na dárek, zkuste jí koupit svíčku - druhá možnost je dokonce ji sami vyrobit, pokud to dokážete. 

Vonná svíčka
Vonná svíčka – Zdroj: Shutterstock.com

Pátý tip: Kosmetické dárečky 

Žádná maminka neodmítne kosmetiku. Ať už jakoukoliv - oční stíny, rtěnku, pudr, nebo make-up. Proto pokud nemůžete vymyslet žádný dárek, sáhněte po kosmetice. I ta vaši maminku určitě dokáže nadchnout.

Kosmetika jako dárek
Kosmetika jako dárek – Zdroj: Shutterstock.com

Šestý tip: Čokoláda a květiny 

A to nejklasičtější, co asi každého napadne, je darovat mamince květiny a čokoládu. 

 

Zdroj: 

https://www.prozeny.cz/…955

Skvělé tipy na dárky ke Dni matek

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!