Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dračí lodě / foto: https://www.equitana.cz/pro-firmy/firemni-teambuilding

Přichází ideální sezóna pro firemní teambuildingové akce. Kde maximálně potěšit a stmelit vaše zaměstnance?

Pro vedení produktivní a úspěšné společnosti je potřeba držet vaše zaměstnance neustále spokojené a správně motivované.

K tomu slouží pestrá škála psychologických postupů, přičemž společné pozitivní zážitky mají největší efekt. Proto nesmíte zapomínat na pravidelné akce. Kde se dočkáte nejlepších služeb?

Nepodceňte žádnou maličkost

Při výběru vhodného resortu pro váš firemní teambuilding musíte promyslet každou oblast důležitou k uspokojení potřeb vašich podřízených. Základem je tedy pohodlné ubytování, skvělá kuchyně a spousta zajímavých akcí. Správný mix těchto oblastí udělá z vašeho plánu mistrovské dílo. V současnosti existuje několik velmi chválených poskytovatelů zaměřujících se na firemní akce s ubytováním.

Firemní teambuilding

Nejvíce chvály lze slyšet na služby hotelu Equitana. Není se čemu divit, protože tento resort nabízí více než 150.000 m2 zábavy. Základem jsou samozřejmě vhodné konferenční prostory pro vyřízení pracovních záležitostí nebo jednání s důležitými klienty. Hlavní doménou je ovšem nepočitatelné množství různých činností pro každý tým.

 Firemní akce s ubytováním

Aktivní, či pasivní utužení kolektivu?

Při jmenování všech možností, s jakými přichází zmíněný hotel, se až točí hlava. Užít si lze wellness, večerní show, zábavné atrakce, adrenalinové sporty, střelbu z luků, paintball, malířské akce, geocaching, koně a nepřeberné množství dalších možností. Kompletní přehled vám poskytne odkaz na teambuildingové aktivity.

Můžete se spolehnout, že z neuvěřitelně pestré nabídky hotelu Equitana si vybere opravdu každý. Není samozřejmě problémem se domluvit na sestavení téměř jakékoliv činnosti na míru. Hledáte-li skvělý způsob, jak potěšit své zaměstnance, pak jste jej právě nalezli.

K tomuto článku není otevřena diskuze