Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Školák a domácí úlohy / foto: shutterstock

Doučování a příprava na přijímačky přímo u vás doma

Každý potřebuje jiné množství času. Zatímco některým dětem stačí si projít látku ve škole, jiné potřebují si ji ještě zopakovat znovu. Někdy také dítko natrefí na učitele, od něhož látku prostě nechápe. Případně je delší dobu nemocné a následně v látce plave. Co s tím?

Nenechte dítě, ať je na vše samotné, domluvte mu doučování. Nikoliv od starších žáků, nýbrž od profesionálů.

Připravená on-line škola

Pokud jde o dítě ze základní školy, s naprosto unikátním konceptem přichází doučování Dohlavy. Připravili tzv. on-line školu. Do videí zpracovali celé učivo podle osnov ZŠ, takže si každý pouze najde látku, kterou potřebuje. Dítě si podle videí může opakovat, doplňovat zmeškané učení nebo prostě jen zlepšovat své znalosti a dovednosti. Nechybí totiž interaktivní cvičení s vyhodnocením a materiály k procvičování. Na začátku roku tedy zakoupíte kurz a po celý školní rok máte vystaráno. Cena je asi taková, kolik byste dali za 3 h soukromého doučování.

Doučování Dohlavy v Praze

Individuální doučování

Jsou děti, které potřebují individuální přístup. Domluvte jim doučování Dohlavy v Praze. Lektoři chodí přímo k žákům domů, což je komfortní. Nemusíte dítě nikam vozit. Případně je možné dohodnout se na setkávání v sídle firmy v Praze. Bydlíte mimo hlavní město? Nezoufejte, doučovat se dá také online formou.

Poctivá příprava na přijímací zkoušky

Stejně tak Doučování Do hlavy pomáhá s přípravou na přijímací zkoušky. Každý si zvolí, co mu více vyhovuje. Dohodnout se dá skupinová příprava, pomohou i zmiňované on-line kurzy, jež slouží k zopakování veškerého učiva. Žáci si mohou rovněž vyzkoušet přijímačky nanečisto, aby zhruba věděli, co je čeká. Pak už nebudou tolik ve stresu.

Zakladatel doučování Dohlavy s doučováním začínal již na gymnáziu. Pak k sobě našel parťáky a společně vybudovali společnost, která předává znalosti inovativními způsoby.

K tomuto článku není otevřena diskuze