Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Bezpečnostní služby / foto: shutterstock

Vlastníte komerční prostory? Nepodceňte ochranu proti zlodějům

Nezáleží na tom, jestli vlastníte kancelář, podzemní garáže, obchod, výrobní halu nebo třeba sklad, ve všech případech se v daných prostorech nachází majetek za miliony a miliony korun.

Tento fakt si uvědomujete nejen vy, ale samozřejmě i celá řada zlodějů, kteří čekají na svou příležitost. Podle policejních statistik každým rokem rostou trestné činy spojené s krádeží cizích předmětů z vnitřních prostor. Jak se nestát obětí?

Ukrást se dá téměř vše

Příležitost dělá zloděje

Pokud si myslíte, že zamčené dveře a zakrytá okna dokážou předejít katastrofám, jste na velkém omylu. Každý alespoň trochu zkušený lupič zvládne proniknout do vašich interiérů během několika málo vteřin. Přesně proto je nutné vsadit na mnohem pokročilejší metody ochrany, kdy za zmínku stojí například bezpečnostní agentura Plzeň. Proč s ní začít spolupracovat?

Specializací těchto odborníků jsou komplexní služby, režim 24/7, pojištění odpovědnosti do 100 milionů korun, šikovné propojení několika druhů systémů a hlídek, stejně jako působení na celém území naší země.

Bezpečnostní služby

Řešení na míru

Zajímají-li vás bezpečnostní služby, dočkáte se výběru z několika různých variant péče. Naprostou klasikou je recepční obsluha, přičemž chybět nesmí ani neustálá ostraha celého perimetru firmy. Mezi pokročilejší možnosti patří mobilní hlídka a moderní kamerový systém, na jehož základě se v případě nebezpečí ihned kontaktuje policie.

Pro více informací navštivte internetovou stránku pod odkazem Západočeská bezpečnostní agentura s.r.o. Stačí si rozkliknout libovolnou kategorii z uvedené nabídky a objeví se před vámi výčet cenově přijatelných možností, díky nimž odradíte i ty nejzkušenější zloděje. Ideálním řešením je úvodní nezávazná konzultace zdarma, protože budete moci vyjádřit svá přání a vyslechnout si nejvhodnější způsob kooperace.

K tomuto článku není otevřena diskuze