Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Běh k novému životu / foto: shutterstock

Ubírá se váš život správným směrem? Znaky, které vám to prozradí

Každý člověk pořád někam jde. Ale je cesta, na které jsme se ocitli, skutečně tou správnou? Jsme opravdu tak spokojení, jak jsme vždycky chtěli být? Naštěstí existují znaky, které nám řeknou, jestli tomu tak je, nebo ne.

Žádná únava

Máte pocit, jako kdybyste nemuseli spát? Říkáte si, že jste v posledních měsících nepocítili prakticky žádnou únavu? Pak jste pravděpodobně na tom místě, kde máte být, a děláte, co dělat máte a co vás naplňuje a baví. Právě nepociťovaná únava je jedním ze znaků říkajících, že se váš život ubírá tím správným směrem.

Dělat, co vás baví a naplňuje, je totiž enormní zdroj energie. Zajímáte se o svět okolo sebe a cítíte se šťastní bez ohledu na tom, jestli zrovna sedíte v kanceláři nebo trávíte čas čtením oblíbené knihy ve svém čtecím koutku.

Zábavné čtení
Zábavné čtení – Zdroj: Shutterstock.com

Pyšníte se pevným zdravím i zdravými vztahy

Zdraví – tím doslova sršíte. Nejenže se pyšníte pevným zdravím, ale také jsou zdravé vaše vztahy. Nebýváte příliš často nemocní, vaše imunita je jako neprůstřelné rytířské brnění, přes které neprojde ani jeden vir a ani jedna bakterie. Radostí poskakuje i vaše duševní zdraví.

Dokonce evidujete i to, že se vaše okolí začíná skládat z pozitivně smýšlejících lidí. Ti negativní vás opouští, pozitivitu totiž doslova přitahujete.

Pevná přátelství
Pevná přátelství – Zdroj: Shutterstock.com

Teď a tady

Kromě toho si také uvědomujete, že se nestrachujete tím, co bude v budoucnu, a ani se příliš neohlížíte do minulosti. Zkrátka a dobře žijete v přítomném okamžiku. A tím se možná cítíte tak naplnění, a proto se cítíte tak šťastní.

Podle mnoha starověkých principů je člověk tím nejšťastnějším, jestliže je právě teď a tady. Strachy a stres totiž plynou pouze z minulosti nebo naopak z obav o budoucnost. Život v přítomném okamžiku vás přesně tohoto zprošťuje. Naplno si ho vychutnáváte, a to dělá váš život spokojenějším. Nelpíte na cíli, ale užíváte si onu cestu.

 

Zdroj:

https://svetbohatych.com/znaky-zivot-spravny-smer/

Ubírá se váš život správným směrem? Znaky, které vám to prozradí

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!