Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Fotokniha / foto: Ulza / Shutterstock.com

Přinášíme vám tip na ideální dárek pro malé i velké. O co se jedná?

Dárek není jen jakési splnění povinnosti, ale reprezentuje váš vztah s obdarovanou osobou. Přesně proto byste si na něm měli dát vždy záležet. Postupem let však nápady velmi rychle dochází. Naštěstí je trh plný zajímavých možností, s nimiž rozhodně zazáříte. Čím potěšit?

Použijte svou fantazii

Místo cesty do nejbližšího obchodu s ponožkami, alkoholem nebo dalšími profláklými předměty vsaďte raději tentokrát na něco opravdu záživného. Tím vás samozřejmě nenabádáme ke zbytečnému utrácení, protože nejde o peněžní hodnotu, ale spíše o tu psychickou.

Jasnou volbou je personalizovaná fotokniha. Ta slouží k pobavení i připomínce vzájemné lásky. Vše je zaneseno do kvalitní vázané knihy, která zobrazuje výběr HD fotografií podle vašeho přání. Určitě nemusíte obíhat obchody v celém městě a domlouvat si složitou zakázkovou výrobu.

Stačí si jen sednout k počítači a otevřít si webové stránky specializovaného e-shopu 24print.eu. Ten se zaměřuje na realizaci personalizovaných darů na přání. Celý proces tvorby vyřídíte na základě několika málo kliknutí, a to z pohodlí gauče. Jak na to?

Fotokniha

Příjemné překvapení

Nejdříve si vyberte požadované provedení. Zaujme vás čtvercová varianta, nebo dáte přednost třeba klasickému provedení na výšku? Nezapomeňte na volbu elegantního obalu, protože to je naprostý základ úspěchu. Vsaďte na některou z přednastavených možností Po potvrzení těchto údajů se před vámi ihned objeví jednoduchý editor. Do něho začnete postupně vkládat oblíbené fotografie, napíšete vlastní texty a vše upravíte dle svého gusta.

Ve finále si své geniální dílo objednáte, zaplatíte několik stovek korun a počkáte si na velmi rychlé doručení až k vám domů. Hlavně si dávejte pozor, aby vám balík neotevřela obdarovávaná osoba ještě před oslavou.

K tomuto článku není otevřena diskuze