Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rodinná pohoda / foto: shutterstock

Jak poznat, že máme v bytě geopatogenní zóny a jak nám škodí?

Ať už pojem geopatogenní zóna dobře znáte, někde jste ho zaslechli, nebo jste o něm nikdy neslyšeli, neměli byste minout tento článek. Zjistíte v něm, co to geopatogenní zóny jsou, jak ovlivňují náš život i jak je poznat. 

Co jsou a co způsobují geopatogenní zóny? 

Jako geopatogenní zóny se označují pásy prostoru či země, které se vyskytují v místech silného zemního záření. Jednoduše řečeno, v těchto místech se hromadí velké množství negativní energie, které může mít vliv na naši psychickou i tělesnou stránku. Můžeme se cítit unavení, podráždění, citlivější na různé podněty, časem můžeme i onemocnět, a to i vážnou nemocí. Výjimkou nejsou alergie, astma apod.

Nepříjemné alergie
Nepříjemné alergie – Zdroj: Shutterstock.com

Geopatogenní zóny způsobují pohyby zemských desek, ale i spodní vody a další elementy. Tato místa jsou označována jako geologicky nevhodná. Pokud v nich budete krátkou dobu, nijak vás to neovlivní. Ale pokud máte v takové zóně postel, pracovní stůl nebo pohovku a trávíte v něm spoustu času a to dlouhodobě, začnou se projevovat negativní vlivy.

 

Jak geopatogenní zóny poznáme?

Geopatogenní zóny poznají vysoce citlivé osoby, které můžou během chvíle pocítit vliv negativní energie. Pokud nikoho takového neznáte, zkuste se podívat po specialistovi, který se touto problematikou zabývá. Často jsou to lidé, kteří vám pomohou rovnou zařídit domácnost podle učení Feng-šuej, díky kterému bude váš domov krásně harmonický, senzibilové nebo proutkaři.

Geopatogenní zóny poznají i děti, i když o tom neví. Obvykle v místě, kde se jim dobře spí, odpočívá a cítí se tam dobře, jsou místa, kde se geopatogenní zóny nenachází. Stejné je to i u psů. Naopak pokud máte doma kočku a ráda leží na určitých místech, je dost pravděpodobné, že se jedná o geopatogenní zóny. Kočky je často dokonce samy vyhledávají. 

Kočky geopatogenní zóny vyhledávají
Kočky geopatogenní zóny vyhledávají – Zdroj: Shutterstock.com

Pokud se květinám na určitém místě v bytě nedaří, také může být příčinou negativní energie. Naopak jsou rostliny, které taková místa miluji. Např. asparágus, diefenbachie a různé druhy hub. 

Pokud necháte v geopatogenní zóně jídlo, zkazí se rychleji. Tuto zónu můžete poznat i tím, že v ní špatně hraje rádio, vypadává signál atd. 

 

Zdroj:

https://www.geozdravi.cz/geopatogenni-zony/

 

 

Jak poznat, že máme v bytě geopatogenní zóny a jak nám škodí?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!