Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Focení hvězd / foto: shutterstock

Návyky celebrit: Konzumace jen fialových potravin, koupel ve vínu, místo krému ptačí trus

Známé osobnosti mají nejrůznější zvyky a zlozvyky. Některé vskutku budí pozornost. Kdo si užívá koupel ve vínu? Které osobnosti se zkrášlují ptačím trusem a krémem na hemoroidy?

Mariah Carey konzumuje fialové suroviny

Mariah Carey je známá svými výstřelky a požadavky. Když je na turné, vyžaduje mít v šatně štěňata, která považuje za zábavu a zpestření před koncertem. Nicméně jedním z nejpodivnějších zvyků této celebrity je to, že jí výhradně fialové suroviny po 3 dny v týdnu.

Demi Moore si dopřává pijavice

Nestárnoucí kráska Demi Moore má své tajemství, které by beztak většina z nás se neodvážila ani zkusit. O co jde? K detoxikaci organismu používá techniku přisátí pijavic. Patří to zkrátka už mezi její návyky v rámci péče. Prý se nejedná o použití pijavic z bažin, ale o vysoce vycvičené pijavice lékařské.

Léčba pijavicemi
Léčba pijavicemi – Zdroj: Shutterstock.com

Tom Cruise se zkrášluje ptačím trusem

Herec, kterému záleží na vzhledu. Mezi jeho zvyky v rámci péče patří japonské ošetření zvané „Geisha Facial“ = ptačí výkaly. Nutno zmínit, že prvně toto ošetření zpopularizovala Victoria Beckham.

Sanda Bullock používá na pleť krém na hemoroidy

Herečka, která vypadá stále skvěle. Možná to bude opravdu tím, že mezi její návyky patří používání krému na hemoroidy. Ten se jí prý osvědčil v případě, když se chce zbavit oteklých váčků pod očima.

Netradiční krém na obličej
Netradiční krém na obličej – Zdroj: Shutterstock.com

Teri Hatcher si užívá koupel ve vínu

Hvězda, kterou známe zejména ze seriálu „Zoufalé paničky“, si dopřává horkou koupel s vínem. Avšak víno nepije, ale lije přímo do vany. Údajně to zjemňuje pokožku a přispívá k obnově kožních buněk. Dle herečky se tak jedná o elixír mládí.

Julie Roberts nedá dopustit na olivový olej

Tato herecká kráska dbá o své ruce. Jejím návykem je používání olivového oleje místo drahých krémů. Olivový olej smíchá s teplou vodou. Směs nanese na ruce a nechá působit. Olivový olej používá i na ztvrdlé paty.

 

Zdroj:

https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/n%C3%A1vyky-celebrit-dobr%C3%A9-%C5%A1patn%C3%A9-a-ty-vylo%C5%BEen%C4%9B-divn%C3%A9/ss-BB1kFUcc#image=18

https://www.lp-life.cz/zvlastni-zvyky-celebrit-kdo-si-necisti-zuby-kazdy-den-kdo-svaci-svaby-kdo-si-potira-tvar-kremem-na

 

 

 

Návyky celebrit: Konzumace jen fialových potravin, koupel ve vínu, místo krému ptačí trus

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!