Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Bezpečnostní služby / foto: shutterstock

Myslete na bezpečnost! Svou i svého majetku!

Nechcete přijít o svůj, ať již soukromý či firemní majetek? Tak si ho zabezpečte.

Bohužel nepatříme mezi země, kde se domy ani automobily nezamykají, protože se tam zkrátka nekrade. Ano, jsou takové. Například v Japonsku na lavičku v rušném centru města odložíte kufřík s notebookem, a když se pro něj po hodině vrátíte, stále tam bude. Japonci zkrátka nekradou, protože se to nesluší. To u nás se krade, a hodně. Nejenom notebooky. Zabezpečení majetku tak je, pokud o něj nechcete přijít, naprostou nutností.

Možnosti ochrany majetku

Základem jsou kvalitní bezpečnostní dveře a zámek. Ty ale bohužel nestačí, obzvláště v případě rodinných domů, do kterých se většina zlodějů dostává okny. Ty je proto vhodné opatřit buď předokenními roletami, nebo alespoň nerozbitnou bezpečnostní fólií. Do objektu je pak vhodné nainstalovat alarm a bezpečnostní kamery.

Bezpečnostní služby

Ochrana firemního majetku

Obecně platí, že čím vyšší hodnota majetku, tím si žádá vyšší stupeň zabezpečení. Tím pak jsou bezpečností služby v podobě fyzické ostrahy, ať již mobilní, sdílení či vzdálené. Ty v Plzni a okolí poskytuje například Západočeská bezpečnostní agentura s.r.o. působící na českém trhu už od roku 2013 za účelem poskytování komplexních služeb v oblasti komerční bezpečnosti.

Obraťte se na profesionály

Proč zrovna Bezpečnostní agentura Plzeň? Třeba proto, že v oblasti komerční bezpečnosti má dlouholeté zkušenost a služby, které poskytuje, jsou maximálně komplexní. Rádi byste kombinaci fyzické ostrahy, mobilní hlídky a bezpečnostních technologií? Máte ji mít. K tomu působí na celém území České republiky, a to nonstop, tedy 7 hodin v týdnu a 24 hodin denně. Státní svátky nevyjímaje. A v neposlední řadě si firma zakládá na individuálním přístupu, garantuje snížení výdajů na bezpečností služby, klade vysoký důraz na výběr svých spolupracovníků, které soustavně školí a vzdělává, a na všechny služby poskytuje náhradní plnění.

Zkrátka je v oblasti bezpečnost jedničkou na trhu a váš majetek pod jejími křídly určitě bude v bezpečí.

K tomuto článku není otevřena diskuze