Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Madonna / foto: A.PAES / Shutterstock.com

Madonna oslavila 66. narozeniny, do důchodu se nechystá: Co možná nevíte o této ikoně

Královna popu, která letos oslavila své 66. narozeniny, dodnes kraluje co do počtu prodaných desek. Narozeniny oslavila s novým přítelem. Co možná nevíte o této kontroverzní ikoně?

Od 80. let minulého století kraluje na pomyslném trůnu, ze kterého ji doposud nikdo nedokázal sesadit. Madonna patří mezi nejúspěšnější interpretky všech dob, co do počtu prodaných desek, kraluje v Guinessově knize rekordů coby nejúspěšnější zpěvačka na světě.

Oslava narozenin v Itálii

Zpěvačka Madonna nezahálí. Své narozeniny v létě oslavila v Itálii, kde strávila pestrý týden. Začala výletem do letoviska Portofino, kde navštívila módní přehlídku. Rovněž absolvovala soukromou prohlídku archeologického parku v Pompejích, kde si užila vystoupení skupiny teenagerů zapojených do divadelního projektu organizovaného arechoparkem pro mládež ze zdejších sociálně slabších skupin.

Samozřejmě své narozeniny neslavila sama. Přestože se v červnu rozešla s třicetiletým boxerem Joshem Popperem, tak už o pár týdnů později ji na lechtivých snímcích sekundoval ještě o dva roky mladší partner než její předchozí, a to jamajský fotbalista Akeem Morris. Ten ji rovněž doprovázel a dělal společnost v Itálii.

Rebelka z Ameriky

Celým jménem Madonna Louise Veronica Ciccone se narodila v Michiganu dvěma migrantům. Otec přijel do Ameriky z Itálie a matka se přistěhovala z frankofonního území Kanady. Když bylo Madonně pět let, ztratila svou matku. Její otec se později oženil s uklízečkou, se kterou měl další dvě děti. Pro malou Madonnu to znamenalo velkou ránu a její vztah s otcem se zhoršil. Do jisté míry tomu napomohl i fakt, že její otec byl ortodoxním katolíkem, proti čemuž zpěvačka v dětství často rebelovala.

Madonna na pódiu
Madonna na pódiu – Zdroj: Shutterstock.com

Servírka pózující pro akty studentům

Ve dvaceti letech se přestěhovala do New Yorku, kde se živila jako servírka a zároveň pózovala pro akty studentům umění. Od vizáže holky z ulice přešla koncem 80. let k vyzývavé blondýně a podařilo se jí zdárně prorazit na hudební scénu. V roce 1982 vydala svůj první singl „Everybody“. O rok později jí vyšlo debutové album s prostým názvem „Madonna“.

Fóbie ze slunce a nedůvěra k lidem

Madonna nevyjde na ulici bez čepice s kšiltem a slunečních brýlí. Má totiž fóbii ze slunce. Přiznala, že je ochranou před sluncem doslova posedlá. Zpěvačka si uvědomuje, že sluneční paprsky mohou mít ničivé účinky na pleť.

Stejně tak je Madonna proslulá tím, že koho nezná, tak mu prostě nevěří. I na své koncerty v České republice si pokaždé přivezla vlastní tým na přípravu jídla i vlastní záchodové prkénko.

 

Zdroje:

https://refresher.cz/107362-Madonna-Zpevacka-ktera-se-stala-kralovnou-popu-i-kdyz-od-ni-mnozi-davali-ruce-pryc

https://stars24.cz/celebrity/madonna-oslavila-sve-66-narozeniny-netradicne.k1j8lrdc

Madonna oslavila 66. narozeniny, do důchodu se nechystá: Co možná nevíte o této ikoně

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!