Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zlaté mléko / foto: 42907-woldohealth-goldene-milch-300g-01-1er-loeffel.jpg

Superpotravina jménem kurkuma

Kurkuma je právem zařazována mezi s u p e r p o t r a v i n y . Má totiž velké prokazatelné účinky na lidský organismus. Upravuje trávení, snižuje cholesterol a podporuje funkci jater.

Hubněte nejen s kurkumou!

Zní to lákavě? Rádi byste shodili pár nadbytečných kilogramů a příjemnou formou? Pak je na trhu možná právě pro vás zlaté mléko hubnutí, které obsahuje výše zmiňovanou kurkumu, jež podporuje hubnutí. Je totiž prokázáno, že kurkumin působí na centrální nervový systém a usměrňuje tak pocit hladu. Máte pocit nasycení, aniž byste se museli přejídat. Kromě toho pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi a tím zlepšuje podmínky pro hubnutí!

Kurkuma

Zlaté mléko, blaho v duši

Kurkuma už dávno není jen koření, které je typické pro asijskou kuchyni, ale je i léčivým prostředkem pro náš organismus. A jedním ze způsobů, jak svému tělu můžeme udělat dobře, je zlaté mléko.

Jedná se o kurkumové mléko, které je harmonickou kombinací směsi:

- Kurkumy

- Zázvoru – udržuje normální hladinu cukru v krvi

- Cejlonské skořice, která zahřívá

- Černého pepře, jenž zvyšuje účinky kurkumy

Tato bohatá směs v bio kvalitě posílí váš imunitní systém, což je v současné době velmi žádoucí. Reguluje hladinu cholesterolu, detoxikuje játra a napomáhá ke zlepšení fungování žaludku a střevního systému, čímž podporuje zároveň i hubnutí.

Hubnutí

Zlaté mléko na snídani i na svačinku!

A jaké je použití a zlaté mléko recept, vám právě nyní prozradíme. Nápoj je lehce rozpustný v mléce a mohou si ho dopřát skutečně všichni. I ti, kteří trpí laktózovou intolerancí, protože mají možnost volit rostlinná mléka, jako například mléko kokosové, mandlové, sójové a další druhy. Buď si ho vychutnáte oslazené kvalitním medem, anebo si ho můžete přidat do smoothie, koktejlů nebo cereálních kaší. Fantazii se meze nekladou a mějte na paměti, že svému tělu dáváte jen to nejlepší! A v bio kvalitě!

K tomuto článku není otevřena diskuze