Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Stres / foto: shutterstock

První pomoc při dlouhodobém stresu!

Trpíte v poslední době chronickým onemocněním anebo se zotavujete z dlouhodobé nemoci? V tom případě zřejmě uvítáte doporučení ke zlepšení vašeho zdravotního stavu.

Jestliže se váš vyčerpaný organismus nachází delší dobu ve stresu, pak mu pravděpodobně bude citelně scházet L-arginin, což je jedna z důležitých aminokyselin, jejíž obsah v těle bohužel při výše zmiňovaných podmínkách podstatně klesá.

Proč je L-arginin tak důležitý pro naše tělo?

Nejprve je třeba říci, že tuto aminokyselinu si naše tělo umí vytvořit, a to, pokud jíme celkově zdravou a vyváženou stravu. Najdeme ji zejména v oříšcích, luštěnině jménem cizrna, hnědé rýži, v mase, vaječném bílku, v sóje a dalších potravinách. Jenže v případě delší nemoci, stresu nebo aktivního tréninku, dojde téměř k blokaci růstu tohoto stavebního kamene pro tvorbu bílkovin, hormonů a dalších důležitých látek, které se přičiňují například i o budování svalové hmoty, regeneraci tkání i o působení proti volným radikálům.

L-arginin pomáhá i sportovcům

Arginin oceňují hlavně i sportovci, kteří se věnují aktivnímu sportu a jejich tréninkové plány jsou více než nadupané. Pomáhá jim totiž pracovat na růstu svalů a jejich regeneraci, což je důležitým prvkem při trénincích. A také už nejspíše vědí, že je nutné užívat nejlepší arginin, který na trhu existuje! A tím je L-Arginin HCL 120 kapslí jménem Woldohealth. Kapsle jsou totiž bez obvyklé želatiny, a tím jsou pro lidský organismus lépe stravitelné a vstřebatelné!

Tento produkt je balený v lahvičce, jež byla vyrobena z jantarového skla, a to proto, aby jej chránila před UV zářením, a prodloužila se tak jeho doba použitelnosti.

Máme skvělou zprávu pro dietáře, ale i pro vegany a stejně tak i pro celiaky!!

L-Arginin Woldohealth je vysoce koncentrovaný a jeho vývoj je unikátní! Je vyrobený fermentací z čistě rostlinných produktů, obsahuje jen přírodní látky bez chemických přísad a nenajdete v něm ani přidaná sladidla, lepek či laktózu! Vašemu tělu jen to nejlepší, vašemu tělu L-Arginin, zdraví z přírody!

První pomoc při dlouhodobém stresu!

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!