Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Online školení / foto: shutterstock

Měkké dovednosti jsou v životě také potřeba!

Dnes se klade velká důležitost na znalosti a praktické zkušenosti. Ve školách se obecně málo dbá na tzv. soft skills neboli měkké dovednosti.

Z vysokých škol poté vylézají absolventi, kteří nejsou schopní fungovat v týmu, dohodnout se s kolegou, nebo si správně uspořádat svůj čas. Na osobní rozvoj se v současnosti příliš nehledí. Pokud to chcete změnit, budete se moci vydat po vlastní ose. Jak? Přihlaste se na školení!

Online školení

Odkud se lze naučit měkkým dovednostem?

V dnešní době máme obrovskou výhodu spousty dostupných knih, videí a materiálů online. Rozhodně tedy pomůže, když se posadíte k internetu a začnete si dohledávat informace. Ne všechny jsou ovšem kvalitní, a kromě toho můžete obdržet i špatné rady. Navíc ne každý se dokáže takto samovolně donutit ke studiu a sebevzdělávání se.

Měkké dovednosti se však dají naučit i v různých kurzech, ať už online či offline. Ty offline na spoustu lidí fungují lépe. Když už na školení fyzicky dorazíte, pravděpodobně prostě budete dávat pozor a budete se snažit odnést si z něj co nejvíce.

Umění komunikace

Naučte se pracovat s emocemi či asertivně se domlouvat

Nejrůznější soft skills školení pořádá společnost VOX a.s. Naučíte se v nich, jak manažersky zvládnout lidská selhání, jak pracovat s emocemi, jakým způsobem se asertivně domlouvat, zvládat stres, time management a další věci. Kurzy bývají většinou jednodenní či dvoudenní, probíhají v úzké skupině účastníků, takže se vám lektor může individuálně věnovat.

V ceně kurzu jsou občerstvení, osvědčení o absolvování a podkladové materiály, pořizujete si tedy kompletní balíček. Školení je vhodné pro podnikatele, zaměstnance a kohokoliv dalšího, kdo má chuť se sebevzdělávat v oblasti měkkých dovedností. Toto vzdělání se vám rozhodně neztratí na žádné pozici, ať už vás život zavede kamkoliv.

K tomuto článku není otevřena diskuze