Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
hypermarket - nakupování / foto: shutterstock

Albert nabízí nejen tradiční nákupy, ale i mnoho dalších zajímavostí a akcí

Prakticky v každém větším městě se dnes dají najít obchody oblíbeného prodejce Albert. Jeho supermarkety se již tradičně pyšní bohatou nabídkou českých potravin, jež jsou doplněné o výběrové zboží ze zahraničí.

Klade se přitom důraz hlavně na kvalitu a čerstvost. Víte ale, že Albert není jen o samotném nakupování v obchodě? Přináší vám toho mnohem více.

Leták pro snadný výběr zboží

V dnešní době je výhodné si nejprve projít akční nabídky obchodů. Díky tomu totiž můžete ušetřit poměrně dost peněz a vyhnout se obchodům, které mají zbytečně drahé zboží. V tomto ohledu se podívejte na Albert aktuální letáky. Snadno a rychle si z domova prostřednictvím internetu zjistíte, jaké novinky a akční slevy si pro vás tento oblíbený řetězec obchodů připravil. Leták je pravidelně aktualizovaný.

Nakupování on-line

Magazín se zajímavostmi

Velmi zajímavou službu, jež je dostupná pro širokou veřejnost, představuje Albert magazín a jeho skvělý obsah. Online magazíny obecně získávají na popularitě, protože se v nich dozvíte novinky ze světa potravin a mnoho užitečných tipů a rad, které vám pomohou nejen rozlišit kvalitu zboží, ale také například připravit chutné pokrmy.

Recepty na osvědčené i netradiční pokrmy

V magazínu a na webových stránkách najdete vyhlášené a zkušenými kuchaři poctivě vyzkoušené Albert recepty. Jejich kvalita, přehlednost a počet bezesporu osloví každou hospodyňku, potažmo milovníka dobrých jídel.

Nápadité recepty

Online objednávky a rozvoz potravin

Albert nyní funguje i jako společnost, která nabízí rozvoz a online nákup potravin. Každý týden na vás čeká nová akční nabídka, nyní navíc na první dva nákupy získáte slevu 200 Kč. Zvyšuje se tak pohodlí pro vaše nákupy, kdy již vůbec nemusíte navštěvovat klasické kamenné pobočky. Objednané zboží vám dovezou až ke dveřím vašeho domova.

K tomuto článku není otevřena diskuze