Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Děti a pizza / foto: shutterstock

Kam ještě s dětmi na Lipně – na motýly, do lesního království nebo pod hladinu

Nedávno jsme vám přinesli tři tipy, kam se na Lipně podívat s dětmi, a nasbírat tak neobvyklé zážitky. Na Lipně je však zábavy pro děti i dospělé mnohem více. V dnešním článku tak najdete další čtyři tipy.

Papilonia

Motýlí dům na Lipně, tzv. Papilonia je vhodná v každém počasí. Připravte se však na horko a vlhko. Doporučujeme – hlavně dětem náhradní tričko, do kterého se převléknou, až to první propotí. Když si navíc obléknete pestré barvy, budete motýly přitahovat a někteří se na vás i usadí. Papilonia je naprosto nevšední zážitek. Uvidíte zde nejkrásnější motýly světa, které si můžete vyfotit, nebo je jen s úžasem pozorovat.

Úžasný motýlí svět
Úžasný motýlí svět – Zdroj: Shutterstock.com

Svět pod hladinou

Úchvatný zážitek dětem přinese Svět pod hladinou, kde najdete akvária plná mořských i říčních a jezerních ryb a živočichů. Pohled na barevné rybky i velké ryby je okouzlující a zábavný. Děti budou rybky pozorovat, ale také hledat – např. rybu, která je téměř k nerozeznání od kmene stromu porostlého mechem. Tato zábava je ideální na deštivé počasí, stejně jako návštěva Papilonie.

Lanový park

Další úžasný a dobrodružný zážitek přinese rodičům i dětem Lanový park na Lipně. Kromě skvělého pohledu na celé Lipno tu najdete přes 500 metrů prolézaček, přechodů po lanech, dřevěných prknech a kládách nad zemí. Lanových cest je hned několik druhů – podle obtížnosti. Na své si tak přijdou nejen dospělí, ale i děti různého věku. Nebudete na to sami. Samozřejmostí je pomoc vyškolených instruktorů, kteří vás v tom nenechají.

Adrenalinový zážitek
Adrenalinový zážitek – Zdroj: Shutterstock.com

Království lesa

Království lesa je zábava hlavně pro děti, které na velkém venkovním areálu v lesním prostředí najdou celou řadu prolézaček, malou lanovou dráhu, několik velkých trampolín, ale i různá zvířátka. Nádherný zážitek přináší krmení koziček, ke kterým se dá vlézt do ohrady a vyfotit se s nimi nebo se pomazlit. Jen pozor na tkaničky a popruhy od batohů – rády žvýkají. V areálu se můžete i najíst a rodiče ocení místa pro odpočinek, odkud mohou děti pozorovat.

 

Zdroj:

https://www.marina-lipno.cz/aktivity-s-detmi/

 

Kam ještě s dětmi na Lipně

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!