Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Knihomol / foto: shutterstock

Dárek, který potěší každého knihomola.

Každého z nás napadne samozřejmě v první řadě kniha, to je jasné. Ale nejen knihou knihomola nadchnete. Mám pro vás několik tipů na ty správné knihomolské dárky a nezbytnosti.

Hrneček pro knihomoly

Spoustu čtenářů během četby popíjí kávu nebo čaj. Takže takový správný knihomolský hrneček s knižním motivem či citátem, může být tou pravou volbou. A hlavně vyberte hrneček větších rozměrů, protože od knihy se leckdy těžko odchází a tekutiny doplňovat je nezbytné.

Látková taška na knihy

Knižní zapálenec, pokud nenavštěvuje knihovnu, pravidelně okupuje knihkupectví a utrácí horentní sumy za své milované bichle. Ale v něčem je musí pochopitelně z obchodu odnést. A zde je na řadě tip č. 2, a sice látková taška s knižním motivem.

Záložka do knihy

Pokud čtenář nevytváří v knize oslí rohy (to je z mého pohledu přímo barbarské), rozhodně potřebuje záložku. Najdete jich nepřeberné množství, od klasických papírových, po magnetické, plastové, látkové, gumové, kovové a spoustu dalších.

 

Čtecí polštář

Čtete si nejraději v posteli, ale někdy už nevíte, jak si lehnout nebo jak knihu chytnout, je-li navíc pěkně tlusťoučká? Přejte si jako dárek čtecí polštář. Knížku na něj uchytíte pomocí pružných popruhů (gumiček) a vaše záliba rázem získá na komfortu.

Látkový obal na knihy

Některým knihomolům nevadí osahané, pomuchlané knihy, naopak se jim líbí, je-li vidět na první pohled, že je kniha čtená. Opakem jim jsou čtenáři, kteří si své knižní poklady stráží jako oko v hlavě. Oni jistě ocení kabátek, nebo-li látkový obal na knihu. Knížku pěkně obléknou a nemusí mít strach, že dojde k úhoně.

Knihomolské tričko

Tričko s knižním motivem či výstižným citátem také jistě ocení každý knihomol.

A mohli bychom pokračovat ve výčtu dál. Poohlédněte se po náramcích s knižními komponenty, knihomolských svíčkách, zápisnících přečtených knih nebo třeba čtecí lampičce s přichycením přímo na stránky knihy. Knihomilec vaši kreativitu ve výběru určitě ocení.

Dárek, který potěší každého knihomola.

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!