Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Emma Watson / foto: Egotastic!

Svlékne se Hermiona z Harry Pottera?

Herečka Emma Watson, známá především svou rolí Hermiony v trhácích o kouzelnickém učni Harry Potterovi, řekla tisku, že je připravena se pro filmovou roli klidně i svléci.

„Je to součást mé práce,“ prohlásila osmnáctiletá hvězda, která dospěla společně s dalšími hrdiny doslova na stříbrném plátnu. Záleželo by však podle ní na tom, kdo by jí o to požádal. „Třeba pro Bernarda Bertolucciho hned. Hodně by záleželo na roli. Nechystám se k tomu někdy v dohledné době, ale jinak se tomu nebráním.“

 

Právě se zmiňovaným Bertoluccim by Emma Watson ráda pracovala. Ve výběru rolí je jinak velmi pečlivá a ostražitá, italskému režisérovi by ale řekla „ano“ téměř bez rozmýšlení. Nyní se však podle svých slov stejně před kameru nijak nehrne.

 

„Je celkem nepravděpodobné, že se mi někdy v životě podaří být součástí něčeho tak velkého jako byl Harry Potter. Musím se s tím vyrovnat. Ale mám rodinu, která mě podporuje, mám svůj život, poměrně nabitý. Teď chci jít hlavně na univerzitu,“ uvedla Emma.

 
Proč mě tak sledují?

Doplnila, že nechápe, proč je její život stále pod drobnohledem. „Tu celosvětovou pozornost nechápu. Pravdou je, že nejsem nějak zvlášť cool,“ uvedla. Veřejnost chce zejména vědět, zda randí s některým z kolegů. Ať už Danielem Radcliffem či Rupertem Grintem. „Lidé jsou úplně říční po těchto informacích,“ doplnila s tím, že ona už přítele má.

 

Zdá se ale, že stále nejde o muže jejího života. Když byla tázána na to, zda svého přítele miluje, zarazila se a pak uvedla: „Nevím.“

 

Co je však jisté, to je skutečnost, že osmnáctiletá herečka nedávno nahradila Keiru Knightley jako tvář parfému Coco Mademoiselle od Chanelu. I přesto, že se stala tváří proslulé značky, stále si není jistá svou ženskostí. „Jsem v divném věku. Ještě nejsem zcela ženou, ale už nejsem ani holčička,“ zakončila.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 262