Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rihanna / foto: Daily Mail

Polib si, vzkazuje zbitá Rihanna

Případ zmlácené Rihanny před Grammy není u konce. Jak to pokračuje?

Musíme přiznat, že jsme Rihannin vzkaz museli v redakci poněkud opravit, protože její reakce na omluvu od jejího násilnického expřítele, zpěváka Chrise Browna, byla nepublikovatelná. Prohlásila, že je.... a teď by v televizi následovalo hlasité písknutí, tak ji rozčílil.

Prý jí poslal vzkaz, že je mu to líto, že je ze svého uklouznutí velmi smutný, chce se obrátit k Bohu o pomoc.

Rihanna jeho lítosti ale nevěří, prý je arogantní a povýšená. Zdroj z blízkosti zpěvačky uvádí proč: „Všichni včetně Rihanny nerozumíme tomu, jak může tvrdit, že je mu to líto a zároveň odmítat jakoukoli vinu.“

magazin.cz

Jediné, co může dlouhonohou Barbadosanku trochu utěšit, je vzrůstající počet jejích prodaných desek. Za poslední týden vzrostl prodej jejího posledního alba Good Girl Gone Bad o 31% a posunul jej na 31. místo v žebříčku. Kdežto deska Chrise Browna Exclusive z žebříčku Top 200 vypadla.

Jak to bylo
Připomeňme, k čemu nešťastný večer před předáváním cen Grammy došlo. Zpěvák Chris Brown zbil jakousi ženu. Nejdřív se nevědělo přesně o koho šlo, ale ukázalo se, že to byla Rihanna, jeho partnerka.

Podle policie to proběhlo následovně – v neděli před slavnostním ceremoniálem se Chris Bworn vracel z večírku u příležitosti Grammy a v autě se hádal s neidentifikovanou ženou. Poté oba vystoupili a slovní potyčka pokračovala, až Brown ženu fyzicky napadl. Oběť údajně utrpěla viditelná zranění, podle dalších zdrojů měla pohmožděniny a krvácela.

Zástupci losangeleské policie nechtěli – s přihlédnutím k ochraně obětí trestných činů – zveřejňovat jméno napadené, ale svědkové pravili jistě: "Byla to Rihanna."

Ani jeden, ani druhý se udílení Grammy nezúčastnili, a to i přesto, že na něm měli vystupovat. Chris Brown musel na polici kvůli vyšetřování incidentu a Rihanna žádný důvod své nepřítomnosti neudala. Krom toho odložila plánovaný koncert v Kuala Lumpuru. Přesné příčiny zástupci zpěvačky neuvedli. A i nadále se před veřejností skrývá.

magazin.cz

Policie následně začala prošetřovat Browna, zda svou partnerku nenapadl i v minulosti. Například na American Music Awards 2008 zpívala Rihanna s páskou přes oko a je pravděpodobné, že pod blyštivou pirátskou páskou skrývala nateklé oko.

Mohla dopadnout hůř

Co se týče násilníka Browna, ten zase odložil chystaný koncert u příležitosti utkání basketbalové NBA v Phoenixu. Pozastaveno bylo rovněž vysílání reklamního spotu na žvýkačky Wrigley, v nichž zpěvák účinkuje. Dá se rovněž předpokládat, že incident bude mít ještě dohru – třískat ženy před svědky se zkrátka nevyplácí.

Z minulé doby připomeňme například velmi bouřlivý vztah rockera Tommyho Lee a herečky Pamely Anderson. Ti dva byli na kordy prakticky pořád a jaká z toho byla ostuda.

A to není nic proti maniakálnímu producentovi Philu Spectorovi, který své partnerky týral (jednu dokonce podle všeho zastřelil) takovým způsobem, že pár facek je proti tomu úplná selanka...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 271