Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Faithless / foto: Shutterstock

Nový Open Air Festival přiveze Faithless

...a nabídne dvě vstupenky v ceně jedné!

Dobrá zpráva pro fanoušky multikulturní zábavy pod širým nebem přichází dnes od produkční společnosti Abaton System. Ta rozjíždí letos v létě zcela nový projekt s příznačným názvem Open Air Festival. Akce splní čtyři nejčastější přání českých hudebních fanoušků a přinese:

Cenově výhodné vstupné.
Zahraniční i domácí hvězdy.
Multikulturní zábavu pro celou rodinu.
Kvalitní zázemí.

Faithless se vrací do Česka a představí novou desku
Organizátoři prozradili jméno jedné ze zahraničních hvězd, kterou bude kapela Faithless. Tato britská formace právě chystá nové album, které představí na Open Air Festivalu v jediném vystoupení v rámci České republiky. Kapela u nás naposledy vystoupila v roce 2007 a čeští fanoušci tehdy zaplnili prostory sportovní haly na Výstavišti v pražských Holešovicích.

magazin.cz

Předprodej začíná 1. února v síti Ticketpro. Lístek na oba dny lze pořídit za 660 korun. Až do konce března navíc platí exkluzivní nabídka pro členy zákaznického programu O2 Extra. Na www.o2extra.cz si může každý registrovaný objednat 1+1 vstupenku zdarma a cena jednoho lístku ho tak vyjde na neuvěřitelných 330 korun.

Dvoudenní festival startuje 13. srpna na letišti v Panenském Týnci, pouhých 50 kilometrů od Prahy. Generálním partnerem akce je společnost Telefónica O2.

Jména dalších zahraničních hvězd budou pořadatelé oznamovat v následujících měsících na internetových stránkách www.openairfestival.cz, které jsou od dnešního dne v provozu.

Již v tuto chvíli na webu najdete jména předních českých i slovenských kapel, které podtrhnou line-up akce - Richard Müller, Čechomor, Support Lesbiens, Sunshine, Dan Bárta a Illustratoshpere a další. Návštěvníci se mohou těšit na hudbu všech žánrů, chybět nebudou ani stany s DJs.

První ročník v rukou zkušených organizátorů

Přestože Open Air Festival bude letos na festivalové mapě u nás vůbec poprvé, pořadatelé mají za sebou více než desetileté zkušenosti s organizací podobných akcí.

Dalším garantem kvality je i generální partner projektu společnost Telefónica O2. “Rádi bychom rozvinuli v České republice nový formát akce, kterým je mainstreamový multikulturní festival, kde si užije zábavu celá rodina. Navíc za výhodných cenových podmínek a s kvalitním pohodlným zázemím,“ říká Tomáš Dufek, spoluautor projektu a manažer pro sponzoring a interaktivní partnerství společnosti Telefónica O2.

magazin.cz

Kvalitní zázemí, které je v dnešní době u velkého festivalu už samozřejmostí, doplní opravdu pestrý doprovodný program. Kromě tradičních sportovních a kulturních aktivit nabídne festival nově i celou řadu akcí pro širší veřejnost, aby si festival užili i rodiče s dětmi.

Dětský koutek, ekologie, aktivity Nadace O2, to všechno čeká na návštěvníky prvního ročníku. O postupném zaplňování festivalové mapy budou průběžně informovat stránky www.openairfestival.cz.

První festival s „léčivými účinky”

„Stejně jako volba známých hudebníků je důležitý i výběr správné lokality. Také proto jsme první ročník Open Air Festivalu umístili na letišti v Panenském Týnci,” podotkl ředitel festivalu Michal Lukeš. „Panenský Týnec, který leží mezi městy Slaný a Louny, má pověst léčivého a mystického místa a my věříme, že se tahle pozitivní atmosféra místa přenese i na návštěvníky,” dodal s úsměvem za pořadatelský tým.

Psychotronici ve svých měřeních dokázali, že nedostavěný gotický chrám v centru Panenského Týnce stojí na zdroji silné blahodárné energie, která má léčivé účinky pro lidský organismus. Okolí nabízí zajímavé možnosti pro výlety, ať už do historického středověkého centra Loun, nebo na zříceninu hradu Okoř, či do muzea automobilových veteránů v Hobošovicích.

Také město Slaný a jeho historické jádro patří mezi lákadla pro turisty. Výletníci se mohou těšit na zbytky středověkého opevnění, návštěvu gotických církevních památek i na prohlídku novorenesančního Okresního domu. Výhodou volby festivalové lokality je také snadná dopravní dostupnost. Obec leží u hranice Středočeského kraje, 10,5 kilometru jihovýchodně od Loun. Lokalita je vzdálená pouze přibližně 45 minut jízdy od Prahy.

Více informací o akci Open Air Festival najdete na nově spuštěných internetových stránkách www.openairfestival.cz.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 8