Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Pánové, víte, jak ovlivnit chuť svého sperma?

Když vás milenka nerada uspokojuje ústy, může to být i tím, že jí vaše sperma nechutná

Orální uspokojení si ovšem může užívat i žena. Podle odborníků to má i řadu výhod – taková žena pak například netrpí tak často bolestmi zubů. Pánové, abyste své přítelkyni zpříjemnili orální sex, ovlivněte třeba chuť svého spermatu. Možná vám pak žena bude dělat takovým způsobem dobře častěji a s mnohem větší radostí.

Orální sex by měl být příjemný pro oba partnery. V ideálním případě tomu tak je. Některé ženy ale mají problémy s chutí mužova spermatu, a tak se orálnímu uspokojování vyhýbají. S tím ovšem můžete něco udělat. Chuť spermatu totiž značně ovlivňuje složení vašeho jídelníčku. Jak lze tedy chuť spermatu změnit a vylepšit?

magazin.cz

 

Pokud se neobejdete bez cigaret a alkohol také nepijete zrovna v malém množství, nebude vaše sperma partnerce zrovna chutnat. Nejenže nebude dobré, ale také jeho kvalita nebude za moc stát. Stejný efekt se objeví i při nadměrné konzumaci kávy. Po ní vaše sperma nepříjemně zhořkne. Ostré a silně kořeněné pokrmy také přinesou hořkou chuť. Pokud chcete tedy udělat své ženě radost, nepřehánějte to s kořeněním. Kupodivu i obiloviny nebo třeba rýže dokáží sperma znechutit vašim partnerkám. Uzeniny a maso se ve vašem spermatu zase projeví slaností.

Snad jediné koření, které příznivě ovlivní chuť vašeho spermatu, je skořice. Ta svou sladkost přenese i do vašeho semene. V malém množství to dokáže už jedna větší porce za den, lepších výsledků ale docílíte při pravidelné konzumaci.

Možná tomu nebudete věřit, ale i obyčejné brambory, které máte na talíři třeba každý den, ovlivní příznivě chuť spermatu. Pokud vám partnerka tedy pravidelně připravuje pokrmy z brambor, možná chce, abyste jí lépe chutnal. Využijte toho!

Své partnerce uděláte jistě radost, když do svého jídelníčku přidáte ovoce. Čím lepší chuť ovoce, tím lepší chuť spermatu. Zaručenými tipy jsou například borůvky a jablka, ale také banány nebo ananas. Posledně zmíněné ovoce také pročistí celé vaše tělo, samozřejmě také sperma a to tak získá i příjemnou sladkou chuť. Ananas byste ale měli jíst pravidelně, aby se tento účinek dostavil. Stačí také jenom popíjení ananasové šťávy.

magazin.cz

 

Pokud nechcete dlouhodobě pracovat na lepší chuti spermatu, stačí k orálnímu sexu přidat třeba čokoládu nebo med. Když se tyto lahůdky roztečou, slouží jako pomůcka k příjemnějšímu uspokojení ústy. Chuť spermatu se sice nevylepší, ale vaše partnerka bude vnímat jiné chutě.

Pomoc můžete hledat i v sexshopech, kde seženete ochucené lubrikační gely určené přímo pro orální sex. Také si můžete koupit prášky, které údajně vylepší chuť spermatu. Tento zázrak se prý projeví již po týdnu užívání a u většiny mužů bude sperma sladké. Zda tablety opravdu fungují, to musíte vyzkoušet sami.

 

Pár čísel na závěr

30… tolik procent žen polyká s chutí partnerovo sperma

75… tolik dní zraje jedna spermie

55… tolik kalorií bychom našli ve spermatu po jednom mužském orgasmu

62… zhruba tolik litrů spermatu se vytvoří za celý život muže

7200... v průměru tolikrát ejakuluje muž za život

45... to je průměrná rychlost v kilometrech za hodinu, kterou dosáhne výstřik semene při vyvrcholení

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!