Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Flirtujte! Volejte a pište. SIM kartu dostanete zadarmo!

Pokud vás láká pustit se do nových milostných dobrodružství, ale schází vám odvaha, máme pro vás řešení.

Navštivte webové stránky www.simzdarma.cz, nechte si poslat novou SIM kartu zadarmo až domů a odvažte se! S novým telefonním číslem to bude mnohem jednodušší. Takže konec výmluv!

Čeká na vás pěkné překvapení – dostanete rovnou dvě SIM karty zadarmo. Tu druhou si zatím můžete schovat, třeba se bude hodit vašemu novému objevu.

Na SIM kartách sice není žádný kredit (asi by pak už nebyly zadarmo), ale jinak jsou docela nadupané. Je na nich nastavené volání na všechny pevné linky a mobilní čísla O2 po první minutě zdarma. Takže třeba za hodinový hovor nezaplatíte víc než 6 korun.

Už při prvním dobití získáte až 100 % kreditu navíc a odměny vás čekají i při každém dalším dobití kreditu. Takže se na dobíjení kreditu budete nakonec možná i těšit.

Lidé většinou netuší, že již pouhé vlastnictví SIM karty od O2 je vstupenkou do světa výhod pro zákazníky O2 na www.o2extravyhody.cz. I když téměř nic neprovoláte, máte úplně stejné možnosti jako lidé, kteří mají od O2 mobilní telefon, internet, pevnou linku i televizi. Tak toho se svou SIM zadarmo pořádně využijte! Stránky rozhodně stojí za prozkoumání, třeba teď je v nabídce 30% sleva do 19 aquaparků a bazénů po celém Česku. V zimě jsou to zase slevy na skipasy.

Více informací se dozvíte na www.simzdarma.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2